PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft z vibrą do 3210


soft z vibrą do 3210

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » soft z vibrą do 3210
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
waxi18 
Nowicjusz



Telefon: NOKIA 6820
Dołączył: 01 Kwi 2005
Posty: 28
Skąd: Tęgoborze
Wysłany: 2005-04-15, 19:09   soft z vibrą do 3210

jak zdobyć soft z aktywowaną vibrą do 3210 bo mam problem z jej aktywacją gdyż kabel mbus nie działa pomóżcie
^
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-15, 20:05   

waxi18, aby wgrać soft do telefonu i tak potrzebujesz kabla mbus, więc nie rozumiem? Najpierw może poczytaj jak się wgrywa soft do telefonu.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-04-15, 20:52   

Vibre możesz aktywować samym programem vibra activator wraz z dodatkowymi grami, ale jak napisał mdawidm, potrzebuje i tak i tak m-busa bo bez niego nic nie zrobisz.
^
 
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-04-15, 23:20   

z tego co wiem viber Nokia Profilem mozna aktywowac FBUSem
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-19, 00:32   

mi tez sie wydaje ze potrzebny jest FBUS.. chociaz niewiem czy dobrze pamietam ale w LM i Nkprofile mozna ustawic zbey mbusem mozna bylo aktywowac..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-04-20, 18:54   

ech... wlasnie sobie skojarzylem ze mozna zrobic soft w ktorym menu wibry bedzie caly czas! trzeba tylko w menu Dzwiekow wyzerowac maske! Przeciez to samo robilem w moim sofcie z grami...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-04-20, 18:58   

Domi, dokladnie :)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 17:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39