PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Vibra w 3210...


Vibra w 3210...

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » Vibra w 3210...
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mig 
Nowicjusz


Telefon: SE T310
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 15
Skąd: Lodz
  Wysłany: 2005-05-13, 12:22   Vibra w 3210...

Czy vibre w 3210 mozna aktywowac w kazdym sofcie, nawet po zmienieniu ? Czy do tego sluzy tylko ten program, ktory mozna sciagnac z tej strony czy jeszcze cos dodatkowo, bo jak uruchamiam ten program i probuje aktywowac wibre to mi wyskakuje, ze telefon nie jest polaczony...
Ostatnio zmieniony przez mig 2005-05-13, 13:05, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-13, 12:33   

ale nie zapomij ze jeszcze musisz wibratorek zamontowac ;) a aktywacja nk profile... peace V
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
mig 
Nowicjusz


Telefon: SE T310
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 15
Skąd: Lodz
Wysłany: 2005-05-13, 12:38   

Dzieki.....to musze zamontowac wibratorek ? o ja...musze od siostry pozyczyc :) <joke>...dzieki....jak mi sie uda to napisze, zeby zamknac topic :) peace :)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-05-13, 12:45   

plq, nkprofile nie jest potrzebny... przeciez najlpszy jest kombajn DCT-3 Repair... w nim zrobisz wszystko (oprocz aktyacji gier w 3210 :/ )
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-05-13, 12:48   

ja do aktywacji wibry w 32 uzywam nk profile... bo w sumie ma on ta opcje... a o nia mi chodzi ;) no i te gry :] a tak pozatym dtc3 repair zawsze wywala mi bledy :/
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
mig 
Nowicjusz


Telefon: SE T310
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 15
Skąd: Lodz
Wysłany: 2005-05-13, 12:49   

niestety......jak wlaczam nokia profil to nie moge polaczyc sie z telefonem....uzywalem i mbusa i flashera....wlaczylem UserPort i nic....pomoze ktos ?

[ Dodano: 2005-05-13, 14:31 ]
dobra....done....close the topic
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów kabel 3210 uniwersalny na konwerter adammmos DCT-3 1 2008-08-06, 21:05
Brak nowych postów Szukam skryptu own number NOKIA 3210 diehard123 NokiX 2 2009-02-02, 22:52
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi 3210 problem Joger DCT-3 8 2009-04-10, 11:42
Brak nowych postów Vibra controls BlinK_ Programowanie 1 2010-08-10, 21:13
Brak nowych postów Lekki wznawia produkcje Nokia 3210 adammmos PasjaPUB 3 2010-12-22, 11:57