PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Master Code Generator w Javie


Master Code Generator w Javie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Aplikacje » Master Code Generator w Javie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
  Wysłany: 2004-06-19, 09:09   Master Code Generator w Javie

Generator Master Code'ów (Zdejmuje Smoki) w Javie
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
AdSense


..::MuChA::.. 
Nowicjusz



Telefon: 3310, 5510
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 30 Cze 2004
Posty: 30
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2004-06-30, 16:53   

mam takie pytanie wczym to uruchomić ?? :oops:
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-07-01, 13:46   

Muchav1, W Telefonie z Obsługą Javy :]
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2004-07-01, 14:10   

Lub w emulatorze takiego telefonu na PC
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
jaho2000 
Wie co mówi



Telefon: 3220
Operator: Orange
Dołączył: 14 Maj 2004
Posty: 365
Skąd: Łukowica
Wysłany: 2004-08-08, 13:42   

Scull, a masz taki emulator? Zarzuciłbys na forum albo pobieralnie :mrgreen:
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-12, 16:00   

Podeslalem ten kalkulator kolesiowi. Wrzucil do sl45i i niedlao sie policzyc kodu.... Komus to wogole dziala?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
tommii11
Nowicjusz


Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 18
Skąd: warszawa
Wysłany: 2004-08-14, 00:14   

ten plik działa w 10000000000000000000000000% u mnie na noki 6310i zdejmowałem tym simlocka z 6310i jaki i 3510i i 3100 pozdrawiam postaram sie to wrzucic na dowland
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-14, 00:30   

jaho2000, Emulatory masz w "FTP Java Symbian Mophun"
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
_MaSS_
Nowicjusz


Dołączył: 18 Wrz 2004
Posty: 1
Skąd: Zdzieszowice
Wysłany: 2004-09-18, 09:49   

hmmm a u mnie na 6310i to nie smiga .... po wgraniu pisze.. ZA DUZY PLIK !?
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-09-18, 14:16   

_MaSS_, poszukaj na FTP jest duzo innyh kalkow :/
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-11, 13:43   

Witam w załączniku przesyłam taki kalkulator kodów do tel. z platformą java. Działa w 100%
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-02-11, 13:53   

mdawidm, nie ma załącznika :cry: Jeśli ktoś ma coś takiego to niech zarzuci do downloadu na portalu.
^
 
  Skype
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-11, 17:34   

Nie wiem co się dzieje. Chyba nie umiem dodawać załączników albo u mnie coś nie tak. Postaram sie wrzucić to do download na stronie pasji. Wszystkich chętnych zapraszam również do napisania e-maila na konto mdawidm@tlen.pl Odpiszę i wyślę mu ten prosty programik.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-02-11, 22:26   

Niestety, do download jak narazie nie dodajemy żadnych kalkulatorów /usunąłem :wink: /
jaho2000, postaram się wrzucić w najbliższym czasie kilka emulatorów do download Pasji
^
 
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-12, 11:49   

Przpraszam wszystkich piszących o ten kalkulator kodów w javie na mój e-mail mdawidm. Coś mi się skkopało i nie mogą mi tego naprawić. Mam pustą skrzynkę a nie moe dostawać żadnych e-maili. Ale jak ktoś chce to niech napisze o ten generator na e-mail dawcio15@tlen.pl dopiszcie jeszcze na jaki to ma byc tel.

[ Dodano: 2005-02-12, 23:47 ]
Myślałem że więcej osób będzie prosiło o ten generator w javie. Jakby ktos jeszcze był zainteresowany to piszcie już na maila mdawidm@tlen.pl bo wszystko już działa. MasterJapko myślałem że zainteresuje Cię ten progs bo wyżej pisałeś że ten twój programik nie działał. A ten mco ja mam to jest do: Nokia - all, LG, Pan GD55, Siemens ST55 i Vitel. Sorki że piszę jednego posta pod drugim, ale pisze go znacznie później a poza tym chciałem poinformować że moje standardowe konto e-mail już działa.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Przyklejony: Lista polskich Product Code telefonów... EMEK BB5 24 2009-05-15, 19:00
Brak nowych postów Nokia 6170 - product code dadi1032 DCT-4 0 2009-09-18, 22:27
Brak nowych postów Nokia 7100 product code jubi20 BB5 5 2009-10-03, 19:34
Brak nowych postów zmiana product code w nokii 3500 clas... rybkaf Nokia 1 2010-02-16, 12:57
Brak nowych postów [7610 supernova] problem z product co... maseratidawid BB5 1 2010-11-10, 13:43