PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3100 + problem z javą (potrzebna pomoc)


Nokia 3100 + problem z javą (potrzebna pomoc)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Aplikacje » Nokia 3100 + problem z javą (potrzebna pomoc)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Adamj
Nowicjusz


Dołączył: 16 Sie 2004
Posty: 4
Skąd: Lublin
Wysłany: 2004-12-05, 16:22   Nokia 3100 + problem z javą (potrzebna pomoc)

Witam,
Wgrywałem sobie ostatnio grę na nokię 3100 za pomocą kabla FBUS podłączanego do portu COM i powstał pewien problem.
Do tej pory wszystko było OK, aż przy jednej z gier kopiowanie na telefon się przerwało (samo). No i teraz w folderze gry mam wpis: "Nieznana". Jest przy nim aktywna tylko jedna opcja (Usuń) ale przy próbie usunięcia wyskakuje komunikat, że operacja nie powiodłą się.

Wgrywałem programem Mobi MB. On pokazuje mi teraz w grach pozycję o rozmiarze 0kB ale też nie potrafi jej usunąć... Nie da się też wgrać ponownie tej gry na telefon bo w Mobi MB wyskakuje komunikat, że taka gra już istnieje a w Oxygen Phone Manager II też jakiś tam błąd.

Może wiecie jak można na to zaradzić.
Może jest jakiś sposób na formatowanie pamięci tak jak np. w nowych siemensach?

A może jekiś inny program?
czekam na jakieś propozycję - najlepiej na maila.
jablonski@go2.pl
^
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-05, 19:32   

hmmm gdybyś miał geyffian to sprawa byłaby prosta ale pewnie nie masz. próbowałeś zrobić ustawienia fabryczne(choć sądze ze mało to da :( ( )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Adamj
Nowicjusz


Dołączył: 16 Sie 2004
Posty: 4
Skąd: Lublin
Wysłany: 2004-12-05, 21:10   

Gdybym miał co? ;)
Ta nazwa mi nic nie mówie więc pewnie tego nie mam...

Reset ustawień fabrycznych wykonany z menu telefonu nie pomógł..
^
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-06, 08:44   

Adamj, w gryfinie byś zrobił resety i byłaby czyściutka jak łza :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Adamj
Nowicjusz


Dołączył: 16 Sie 2004
Posty: 4
Skąd: Lublin
Wysłany: 2004-12-06, 12:57   

gdzie go znajdę?
^
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-07, 09:36   

Adamj, hehe gyffin to taki box a znajdziesz go w jakims dobrym serwisie gsm :) ))
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Adamj
Nowicjusz


Dołączył: 16 Sie 2004
Posty: 4
Skąd: Lublin
Wysłany: 2004-12-12, 12:55   

Tak, zdążyłem się już zorientować :)
A nie wiesz przypadkiem ile mogą sobie zażyczyć za taką usługę w serwisie?

Może ktoś ma namiar na jakiś program do wgrywania javy do nokii?
Coś innego niż Oxygen i MobiMB.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39
Brak nowych postów Pomoc prawna hando Bazar 0 2016-03-07, 11:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52