PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 - bez wlacznika po zalaniu, nie wlacza sie.


3310 - bez wlacznika po zalaniu, nie wlacza sie.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 - bez wlacznika po zalaniu, nie wlacza sie.
Zamknięty przez: MasterJapko
2006-07-15, 10:00
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-13, 13:41   3310 - bez wlacznika po zalaniu, nie wlacza sie.

Juz dawno nie robilem ale wczoraj sie trafila 3310. Nie posiadala wlacznika, widac sadze(tak jakby po zalaniu). Przylutowalem wlacznik nie wlacza sie, podlaczylem pod dejana nie wykrywa, wiec wizalem ladowarke i chccialem zrobic wlacznik ladowarka(zeby ruszyl soft) No i soft nie zawsze ale rusza tylko nie zdazy zaczac wymazywac i wyskoczy blad. Co to moze byc?? z gory dzieki za pomoc

Edit MJ
Ostatnio zmieniony przez MasterJapko 2006-07-14, 23:26, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-13, 13:53   

kowalkarol1, uszkodzona plyta glowna (pewnie przelotki pod flashem, ramem i nie tylko)
mozesz sprobowac wygrzac w/w uklady ale watpie zeby pomoglo... raczej bedzie dawca organow
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-13, 13:57   

i to by sie nawet chyba zgadzalo bo jak sie dobrze wygnie to czasami zalapie. Aha wydaje mi sie ze nie dochodzi wogle prad od bateri bo bez bateri tez rusza

[ Dodano: 2006-07-13, 15:12 ]
sluchaj domi ale soft sie zgrywa elegancko idzie do konca wiec dlaczwego nie chce sie wgrac??
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-13, 15:01   

kowalkarol1, moge sie mylic ale chyba do zapisu potrzebne jest podanie dodatkowego zasilanie na flash a przy odczycie nie... ale to tylko taka moja mysl ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-13, 15:23   

chyba masz nawet racje. Tak czy inaczej i tak leci juz do smietnika bo to szkoda nawet roboty z tym fonem
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-13, 15:37   

Domi, a czytales post Yak-a odnoscie file system w noki 3210?

otoz 3310 czerpie zasilanie z bateri, wiec niewiem poco zewnetrdze zasialnie
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-13, 15:52   

logos2000, nie chodzi mi o zewnetrzne zasilanie! chodzi o to ze podczas zapisu trzeba podac zasilanie na jakies wejscie ukladu (flasha) zezwalajace na zapis...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-13, 15:52   

domiemu nie chodzilo o podlaczenie dodatkowego zasilania tylko o to ze bez bateri zczyta nam soft dejan(jak sie podlaczy ladowarke zamiast klikniecia wlacznika) a z bateria trzeba wgrywac a w moimn przypadku napiecie z bateri gdzies ginie
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-14, 23:25   

kowalkarol1, jeszcze jedna nie sprecyzowana nazwa tematu i bedzie ostrzezenie.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-15, 09:53   

nie wiem o co ci chodzi z tym tematem. Ale temat juz zamkniety bo problem rozwiazany!!
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-15, 10:00   

Nie sprecyzowales tematu swojego postu. Nie wychodzil z jego nazwy twoj problem.

Lock.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: