PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [3310] Jest zasięg, niemozna sie dodzwonic


[3310] Jest zasięg, niemozna sie dodzwonic

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [3310] Jest zasięg, niemozna sie dodzwonic
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-01-24, 14:58   [3310] Jest zasięg, niemozna sie dodzwonic

3310 ma zasięg, w domu normalnie moge wszedzie dzwonić, a bylem dzisiaj w szkole i normalnie był zasieg, ale niemożna było sie nigdzie dodzwonic ;/ wymieniałem PA wczoraj, może coś spieprzyłem przy okazji, albo jakiś pad niedochodzi ????:D moze to switch antenowy ?
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-24, 15:43   

wntl, a co robi jak dzwonisz? PIK PIK PIK?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-01-24, 15:50   

ta, ale to tylko w szkole, a w domu, to normalnie dzwonie
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-01-26, 20:21   

wntl, ostatnio zauważyłem, że era ma takie dziwne przeboje, że jest zasięg a albo traktuje jako wyłączony telefon albo w ogóle nie da się dodzwonić.
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-02, 00:16   

Na Net Monitorze takie rzeczy

Kod:
ERA:
 32        -55/-71        xxx
 0        0        x        xxxx
 37/51        37/51
         CCCH
    
    
 PLUS:
 3        -37        xxx
 0        0        x        xxxx
 69        69   
         CCCH
    
 IDEA:
 808        -82        xxx
 0        1        x        xxxx   
 21        21
         CCCH   


Jak poszedłem w teren :D
Kod:
ERA
 26        -62        xxx
 0        3        x        xxxx
 35        35
         CCCH
lub
 32        -53        xxx
 0        1        x        xxxx
 56        56
        CCCH


Jak poszedłem do piwnicy, gdzie zawsze miałem zasięg to niema zasięgu ;/
na ręcznym szukaniu sie zawiesza, tzn wyszukuje, piknie ze znalazło, i bardzo szybko zaczyna szukac dalej, ale nie szuka faktycznie,
często sie zawiesza (trzeba wyciagnąć baterie), całkowity brak zasięgu
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2007-02-02, 14:23   

wntl, wymien switcha - mialem to w 3410, pozatym kilka resetów nie zaszkodzi :)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: