PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 nie włącza się


3310 nie włącza się

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 nie włącza się
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2007-05-26, 19:51   3310 nie włącza się

Witam. Jak w temacie. Mam nokie 3310która się nie włącza. sprawdzałem na innej baterii i jest to samo. Oprócz tego nie komunikuje sie z boxem. Gościu twierdzi że poprostu przestała się włanczać. Nie wygląda na zalaną. wygrzewałem i kąpałem ale nic nie dało. Ma ktoś jakis pomysł lub dobrą serwisówke??
^
 
  Skype
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-26, 20:15   

użyj programu eeprom tools i sprawdź czy da się zrobić testy
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2007-05-27, 06:00   

Ale jaki kabelek jest do tego potrzebny? Bo ten od boxa raczej chyba nie
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-27, 09:35   

Spróbuj wgrać virgin eprom ! Przeczyśc wczesniej styki w miejscu gdzie podpinasz kabel !! Sprawdź również styki od bateri oraz włacznik !
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-05-27, 09:58   

lukaczmarek, jakiego masz boxa ?
Wyczyść całego flasha. Wgraj póxniej całego softa + eeprom (zaznacz skip erese) odbuduj imei, ściągnij locka, jak usterka software'owa to powinno wstać
^
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2007-05-27, 14:30   

mam boxa griffina. ale nie mogę wgrać nowego softa bo wogóle box nie wyktywa telefonu!!!
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-05-27, 14:41   

to podepnij pod mbusa i sprawdz czy da sie zrobic testy w eeprom tools
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-27, 16:56   

A jakiego programu używasz ? A może kabel jest zepsuty ?
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-05-27, 20:28   

ludzie co wy za pomoc oferujecie koledze?
kolega pisze ze nie dziala pod kompem a wy mu eproom wcickacie.
Serwiskowka w rece/na monitor i jedziesz. Na poczatek sprawdz linie napiecia:)
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2007-05-27, 20:31   

Wreszcie post na który czekałem. A masz gdzieś jakąś porządną serwisówke?
^
 
  Skype
     
s-serwis.pl 
Użytkownik
Chineese Miracle :)



Telefon: Dobry
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 36
Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 91
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-05-27, 20:42   

http://www.eserviceinfo.c...NOKIA_3310.html
_________________
s-serwis.pl, Ratajczaka 35 - tanie komórki, profesjonalny serwis,

nabijacze postów - precz!!!
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2007-05-28, 09:19   

Dobra daje sobie spokój z tą nokią. Sprawdzałem i niby wszystko sprawne jest elementy, przejścia. nie mam czasu żeby się z nią przez 3 dni męczyć. Pozdrawiam i dzięki za pomoc
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-28, 11:25   

Ja bym jeszcze na twoim miejscu nie rezygnował i wymienił flesha to powinno pomóc !!
_________________
Na świecie nie ma nic gorszego od ciepłej wódki, aczkolwiek w Kraku twierdzą, że gorsze od ciepłej wódki jest brak wódki:)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: