PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 nie wlacza sie


3310 nie wlacza sie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 nie wlacza sie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-10-12, 19:17   3310 nie wlacza sie

kumpel przyniosl 3310, ktora sie nie wlacza. telefon reaguje na ladowarke prawidlowo. przycisk power jest dobry.
lekko zmodyfikowalem soft i pod klawisz # przypisalem ID przycisku power i telefon odpala klawiszem #. ale tylko pod ladowarka. jak juz odpali to wszystko jest OK (poza tym, ze nie mam klawisza # ;) )
wie ktos jak doprowadzic ja do stanu normalnego?

PS. kapanie/grzanie nic nie dalo
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-10-12, 20:50   

_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-10-12, 22:41   

zapomnialem napisac, ze tego tez probowalem i nic...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-10-12, 22:55   

sander18, Dawno nie zagładałem w serwisówki do 3310, ale pamiętam troche taką usterkę. Było to coś na trasie sygnału pwrx (nazwa może być inna -sprawdź w serwisówce - piszę z pamięci)Pamiętam że gdzieś zrobiłem baypassa i działało.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: