PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 padl zasieg po wymainie diod co robic ??


3310 padl zasieg po wymainie diod co robic ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 padl zasieg po wymainie diod co robic ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
  Wysłany: 2006-04-29, 10:29   3310 padl zasieg po wymainie diod co robic ??

Czesc
Wymienialem ostatnio diodki w swojej 3310 i to wymianie okazalo sie ze padl zasieg. Na pewno nie dotkalem zadnego z elementow ani nie przypalilem bo uwazalem na te sprawy. Zreszta to nie pierwszy telefon w ktorym wymieniam diody takze mniej wiecej wiem oco chodzi. Jeszcze po wlaczeniu okazalo sie ze w telefoniku same zalozyly sie wszystkie locki no to szybko odplilem rolisa i z lockami jest OK. Pomyslalem przez te locki ze to moze cos w oprogramowaniu i zrobilem sumy ale nic nie dalo :( Moze ktos mial juz podobny przypadek. Prosze o pomoc

[ Komentarz dodany przez: Domi: 2006-04-29, 11:56 ]
nie pisz calego postu pogrubieniem!!!
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
Ostatnio zmieniony przez Domi 2006-04-29, 10:56, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-29, 11:24   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 22:58, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-04-29, 12:10   

a mozna by tak jasniej co to jest ta cobba ? :]
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-29, 14:43   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 22:59, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-04-29, 17:18   

jest w ksztalcie kwadracika czarnego najlepiej poszukaj gdzies schemat graficzny plyty wtedy sie dowiesz gdzie sa inne elementy bga itp.
^
 
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-04-29, 21:04   

bylem z nia u kumpla on siedzi w tych sprawach powiedzialem co trzeba wygrzac, wygrzal to nic to nie zmienilo pozniej cala przytke wygrzal i tez nic to nie dalo ;/
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-30, 09:33   

***
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 22:58, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-04-30, 10:37   

zostawil bo ja tak chcialem, po grzaniu jeszcze wymoczyl, i znowu wygrzal wzialem do domu zeby zmienic oprograwowanie, luknalem przy okazji kilka lutow. Wpakowalem nowego sofcika i nic. Pozniej pyknalem innego sofcika i erooma od mdm 2.12 i jest zasieg :) tylko cos teraz slabo slychac w glosniczku i nie ma dzwonkow wibra chodzi.

[ Dodano: 2006-04-30, 13:39 ]
smigaja juz dzwonki a z glosniczkiem to chyba wiekszy problem ;/

[ Dodano: 2006-05-01, 15:51 ]
myka juz i glosniczek jak nalezy.

[ Dodano: 2006-05-01, 15:52 ]
Dzieki i pozdro for @all :)
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-10, 12:50   

mi po wymianie diód kiedys zaczął falowac zasieg alle po zmianie softa z dbloXP na mdawidm 2.13 wszystko grało
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-10, 17:19   

Scoper, przeczysc styki od anteny zobacz czy wszytko ladnie w korpusie dochodzi bo jesli serio nic nie ruszyles to dziwne conajmniej
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Scoper 
Nowicjusz



Telefon: MDA Vario
Operator: Plus
Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 32
Wysłany: 2006-05-10, 19:11   

juz po klopocie, pisze to w poscie wyzej :)
_________________
Quid latinum dictum sid, altum videtur.
Moje aukcje
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: