PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 PAD'y ekranu.


3310 PAD'y ekranu.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 PAD'y ekranu.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Gocur1 
Nowicjusz



Telefon: ---
Operator: Orange
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 34
Wysłany: 2010-02-28, 12:44   3310 PAD'y ekranu.

Uparlem sie zeby uruchomic stara plyte glowna z Nokii 3310.
Okazuje sie, ze poprzedni wlasciciel uszkodzil pad'y ekranu na plycie glownej.
Ma moze ktos ich solucje?

Zdjecia plyty w zalaczniku

(Przepraszam za brak Polskich znakow. Nie bijcie!)
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Gocur1 2010-02-28, 12:52, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2010-02-28, 13:27   

Wg mnie to one nie są uszkodzone tylko obcynowane ale kto wie może ścieżka jakaś poszła.
_________________
Sprzedam Uniwersalne Sita BGA rozstaw 0.5
Naprawa Telefonow - Lublin/Zamość
Kupie uszkodzone telefony
Wysyłkowy Serwis tel.
^
 
 
     
Gocur1 
Nowicjusz



Telefon: ---
Operator: Orange
Dołączył: 04 Lut 2008
Posty: 34
Wysłany: 2010-02-28, 23:50   

Mnie to wyglada na obcynowanie, i wytarcie papierem sciernym, albo czymś takim.
W każdym razie, Soft wgrywa się po Dejanie normalnie, tylko nie ma obrazu na ekranie.
Telefon się włącza, slychac dzwiek klawiszy itp, jedyny mankament to ekran.
Po wyłączeniu telefonu w losowych miejscach ekranu włączają się z 3-4 pixele i po 2 sek. gasną.

Dziękuję za schemacik, jutro napisze co zdziałałem.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: