PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3310 Wyswietlacz Prosze o Pomoc:((((


3310 Wyswietlacz Prosze o Pomoc:((((

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3310 Wyswietlacz Prosze o Pomoc:((((
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
venom171 
Nowicjusz


Telefon: 605049088
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lip 2005
Posty: 4
Skąd: Katowice
Wysłany: 2005-07-14, 20:08   3310 Wyswietlacz Prosze o Pomoc:((((

elo!
mam problem z moja 3310 spadla mi dzis z nieduzej wysokosci i wszystko swieci ale nic sie nei pokazuje na wyswietlaczu ani zasieg ani bateria nic totalny nie swieci ~! diody mi swieca i wszystko tylko nie wyswietlacz odkrecalem go probojac naprawic ale nie widac zeby cos sie popsulo:( co mam zrobic??
^
 
     
AdSense


plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-07-14, 20:17   

ja mialem to samo z 3330 :/ i tez jestem ciekaw co to moglo byc bo probowalem sie bawic i nic to nie dalo... i doszedlem do wniosku ze lepiej kupic nowy na allegro...
^
 
 
     
adams1-8 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6610
Operator: Plus
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 211
Skąd: Krajenka
Wysłany: 2005-07-14, 20:23   

najprawdopodobniej pękł wam wyświtlacz na łączeniu (bardzo często to się zdarza)
nic już nie zrobicie jesdynie wymiana( czsaa\mi jeśli nie jest to uszkodzenie mechaniczne pomaga ale na krótki czas wygrzanie wyświetlacza,ale istnieje ryzyko jego przwegrzania i wtedy folia na LCD się topi to wwszystko z mojej strony
^
 
     
venom171 
Nowicjusz


Telefon: 605049088
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lip 2005
Posty: 4
Skąd: Katowice
Wysłany: 2005-07-14, 20:31   

no ale u mnie nie widac zadnych pekniec wszystko inne chodzi tylko ten gupi wyswietlacz ile to moze kosztowac??
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-14, 21:16   

Raz widzialem na allegro LCD za 4zl bez ramki ani niczego takiego.
Sprobuj wymienic elastometr.
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-14, 23:44   

riger, jak ci pękni, tam gdzie idą ścieżki, to są kredki
venom171, na allegro razem z ramką dostaniesz za 12.50 zł
^
  Skype
     
pawelc 
Użytkownik


Telefon: 3210 ,5110.6110
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Cze 2004
Posty: 96
Skąd: polska
Wysłany: 2005-07-15, 14:19   

odradzam kupowanie tych wyświetlaczy z ramką na allegro często są tak wykonane że nadają sie tylko do kosza ,zapytaj przed kupnem sprzedawcę jaka jest jakość jak z kontrastem i podświetleniem często zdarza się tak że plastik ramki jest tak wykonany że wyświetlacz podświetla sie jedynie do połowy sam troche tych wyświetlaczy nakupowałem i znalazłem w sumie jednego sprzedawcę z dobrymi wyświetlaczami ale to było tak dawno że nie podam Ci jego nazwy,napewno nie kupuj u wielkich sprzedawców tych co maja po kilka-kilkanaście tysięcy komentarzy u nich nie liczy się jakość tylko ilość a o reklamacji zapomnij odeślą Ci taki sam towar jaki kupiłeś mi po kilkukrotnej reklamcji się znudziło i podejrzewam że i innym też ;)
_________________
MOJE SOFTY
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-07-15, 17:53   

pawelc, ja kupuje lcd jaki jest i przekladam do oryginalnej ramki :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-07-15, 18:03   

Domi, ale i tak wyświetlacz jest zbyt ciemny, a poza tym ramkę też można uszkodzić w czasie przekłądania.
^
 
 
     
tuningator 
Nowicjusz



Telefon: po tuningu
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 16 Cze 2005
Posty: 27
Skąd: Sztum
Wysłany: 2005-07-16, 19:23   

spróbuj docisnąć w miejscu złącza (metalowych styków) - sprawdź może gdzies kawałeś się ukruszył. Ale jeśli dociśnięcie nic nie da i styki są całe to nie masz co kombinować bo naprawić tego nie da rady.
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-07-24, 13:42   

Bonzaj napisał/a:
ale i tak wyświetlacz jest zbyt ciemny

to zalezy... nie zawsze

Bonzaj napisał/a:
ramkę też można uszkodzić w czasie przekłądania

jak sie ma sprytne paluszki :p to jest ok
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów postrzeganie ciała i wyglądu - proszę... wioty PasjaPUB 1 2014-06-14, 06:52
Brak nowych postów Pomoc w wyborze marki, telefonu Lucas_21 Co wybrać? 8 2014-11-02, 15:40
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Pomoc prawna hando Bazar 0 2016-03-07, 11:39