PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [3330] Nic nie widać na wyświetlaczu,poza postępem ładowania


[3330] Nic nie widać na wyświetlaczu,poza postępem ładowania

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [3330] Nic nie widać na wyświetlaczu,poza postępem ładowania
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
RaMIK 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 10 Paź 2004
Posty: 13
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-30, 09:19   [3330] Nic nie widać na wyświetlaczu,poza postępem ładowania

Witam!

Mam Nokię 3330. Gdy ją włączam wyświetlacz standardowo na moment staje się czarny, diody się właczają i... nic więcej. Telefon dostaje chyba zawisu, bo nie reaguje na zaden klawisz nawet, no i oczywiście na wyświetlaczu nie pojawia się nic.
Dosyć ciekawe jest to, że po podlączeniu ładowarki, wskaźnik postępu ładowania wyświetla się, jak powinien.
Pomyślałem, że to może coś z oprogramowaniem, więc wgralem nowe, nowy eeprom i nadal to samo.

Co się stało?


Pozdrawiam.
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-30, 13:16   

RaMIK, wygrzej CCONTa, COBBE, FLASHa i RAM na poczatek
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-06-11, 21:50   

jak długo należy grać te elementy?? jaką temparaturą (gorące powietrze).z góry dzięki za odpowiedź
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-11, 22:26   

kamien1111, temperatura ok 320 stopni, grzanie oczywiscie na fluxie, tak dlugo az cyna sie roztopi
szczegolow mozesz poszukac bo bylo nie raz na forum
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-14, 16:25   

Tylko pamiętaj nie przekrocz temperatury powyżej 350 st bo układy padają. Już sam sie przekonałem.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-06-14, 16:53   

spróbuj wymienić baterię. miałem podobny przypadek i po wymianie bateri wszystko ok
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
.misiek 
Nowicjusz


Telefon: DCT-3
Operator: Plus
Wiek: 31
Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 59
Skąd: z międzyczasu...
Wysłany: 2006-06-15, 16:32   

Albo wrzuć soft od 3310 [zgodnie ze wszystkimi zasadami] i jak ruszy to daj sobie spokój z grzaniem. Mnie nie pomogło grzanie :\ Teraz chodzi tylko jako 3310. Już to gdzieś pisałem komuś, ale w innym kontekście ;)
_________________
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3330 flashowanie Jafem wasiesto DCT-3 1 2010-02-03, 03:24
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 11:35
Brak nowych postów [d900i) dodaktowe wejscie ładowania -... LuzaQ Samsung 2 2010-09-04, 12:23
Brak nowych postów [Omnia i900] Nie działa częśc dotyku ... korpi Samsung 2 2010-11-17, 17:52
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-28, 23:03