PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3330 z CS


3330 z CS

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 3330 z CS
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-06, 17:02   3330 z CS

Flashowana, grzana, zmieniane Cobbe i nadal bez zmian, w Eeprom Tools wszystko jest Passed oprócz Cobba Parallel, co to może być? Przed zmianą Cobby też takie coś wyskakiwało, telefon był po zalaniu, kąpany.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-06, 23:09   

Reich, mialem 2 takie przypadki.. ani przelutowanie ani zmiana cobby nie pomogla, byc moze uszkodzona plyta (w jednym raz bylo ok a raz CS i ten blad)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-07, 01:00   

no szkoda, nie ma nic gorszego niż oddawać klientowi popsuty telefon :neutral:
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft 3330 Grzesieq94 DCT-3 8 2008-12-13, 21:28
Brak nowych postów Jak zrobic negatyw w lcd 3330? danko669 [DCT3] Modyfikacje HW i SW 11 2009-06-21, 15:35
Brak nowych postów 3330 flashowanie Jafem wasiesto DCT-3 1 2010-02-03, 03:24
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 12:35
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-29, 00:03