PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [3410] Niedziałają gry.


[3410] Niedziałają gry.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [3410] Niedziałają gry.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bobek_wb 
Starszy Użytkownik



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 232
Wysłany: 2006-05-17, 16:43   [3410] Niedziałają gry.

Mam nokie 3410 ale jak wchodze do menu gier i wybiore gre a nastepnie Nowa gra to telefon się zawiesza i żadna gra sie nieładuje(chodzi o standardowe gry). A jak nacisne Klawisz wróć to telefon sie odwiesza i mozna dalej z niego korzystać. Czy wie ktos co jest grane?
^
 
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-17, 16:58   

bobek_wb, DC3 Repair by Neb i jazda :D na moje oko flashowanie i eeprom powinien pomóc
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-22, 22:16   

bobek_wb, mialem.idealnie.to.samo.jeszcze.mialem.czarne.ikonki.w.edytorze.obrazkow.
wgraj.inna.wersje.softa.moze.byc.nizsza.na.to.wgraj.eeprom.i.wczesniejsza.
wersje.bedzie.dzialac.bynjamiej.mnie.to.omoglo.bo.resety.i.sam.eeprom
niesety.nie
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-23, 10:29   

Pamiętajcie, że niektóre 3410 maja eeprom jednokrotnego zapisu...
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów płyta główna- 3310 czy 3410?? adammmos DCT-3 7 2008-11-04, 18:58
Brak nowych postów 6131 niedziałają dwa przyciski lukasbiggie BB5 7 2009-03-13, 17:03
Brak nowych postów problem z klawiszami w k800i, pozamie... jubi20 Sony Ericsson 10 2009-04-07, 14:14
Brak nowych postów problem z 3410 mati19924 DCT-3 4 2009-07-16, 21:07
Brak nowych postów 3410 na 3310 a mapowanie klawiszy bialasik [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2010-12-29, 15:15