PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [3410] po zmianie softu -->sidała


[3410] po zmianie softu -->sidała

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [3410] po zmianie softu -->sidała
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2006-03-26, 19:18   

przy pomocy sander18 sprawa nadal nierozwiazana;/ wiec ma ktos jakies propozycje?
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
     
AdSense


maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-03-26, 21:39   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:08, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
tokarool 
Użytkownik



Telefon: 0700
Operator: Sami Swoi
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Paź 2004
Posty: 89
Skąd: krotoszyn
Wysłany: 2006-03-28, 13:27   

hmmm co ja miałem oto jest pytanie... niemam pojecia.

sanders18 podeslal mi swojego softa z moim imeiem i takimi tam, kazdy wie o co chodzi:P Obojetnie na jakiej sieci (karty aktywne) wyskakuje komunikat Sim nieważna:/


Ma ktos jakies pomysły?
_________________
Zycie jest jak Miriam... Piekne, Ładne... A tu ch*j
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-28, 23:43   

hmmm ...a ten twój IMEI to przypadkiem nie jest na coś chory :)
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-29, 00:38   

moj telefonik z imeiem tokarool'a smigal az milo, wiec chyba imei jest OK.
mi to wyglada na jakas awarie HW, bo nic mbusem nie idzie zrobic.
z tokarool'em duzo kombinowalismy przez GG i wszystko ladnie sie flashuje itd. ale mbusem doslownie nic... :/ we wszystkich progsach pokazuje, ze imei zmieniony, simlock zdjety itd. a tu dufa - jak bylo tak jest...
kurde, szkoda ze nie ma backupa tego softa co byl wczesniej...
ja na HW sie zbytno nie znam to nie pomoge jesli to faktycznie to...

jeszcze przyszlo mi do glowy takie dziwne cos... mam chyba gdzies zrodla knoka, to moze udaloby sie go przerobic tak, zeby to samo co mbusem robil flasherem... hmmm...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-03-29, 10:27   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:09, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20