PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [3410] - restart, czasem sie nie włącza


[3410] - restart, czasem sie nie włącza

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [3410] - restart, czasem sie nie włącza
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
loko-wj 
Nowicjusz



Telefon: DCT 3
Operator: Era
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 36
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2006-05-13, 08:39   [3410] - restart, czasem sie nie włącza

Witam!

Dostałem Nokie 3410 do naprawy. Na początku sie nie włączała wogóle. Klient powiedzial ze wyswietlil Contact Service. Po wygrzaniu stacją włączał sie, flashowal. Zmienilem soft i chodzil dwa dni. Klient znów przyszedł i mówi że sie wyłącza i restartuje. Wykąpałem i ponownie grzałem i zmiana softu.... to samo;/ Niewiem co może być padnięte mad? Dodam że nic nie wypłyneło spod ukladów i nie zostało nic przegrzane. Czekam na posty. POZDRAWIAM
P.S Sumy oczywiście były liczone.
_________________
Chuck Norris kopnął kiedyś konia w szyje. Tak powstały żyrafy. <lol>
^
 
 
     
AdSense


Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 30
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-13, 11:10   

W knoku dawałeś quick Faid?

Eeproma też wgrywałeś?

Jakieś uszkodzenia są widoczne?
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-05-13, 11:41   

Zmien connta
^
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-05-13, 11:44   

Dokładnie connt ja mialem prawie to samo w 3310 i tak samo powodem byl connt
^
 
 
     
loko-wj 
Nowicjusz



Telefon: DCT 3
Operator: Era
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 36
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2006-05-13, 12:23   

Softowo juz wszystko bylo kombinowane, wiec pozostaje wymiana cconta (w chwili obecnej czekam na paste bo sie skonczyla) napisze jakie efekty potem. pozdro

[ Dodano: 2006-05-20, 07:14 ]
Po wymianie cconta i wygrzaniu z topnikiem ram i flash telefon chodzi elegancko. Dziękuję za posty Pozdrawiam serdecznie Loko-WJ
_________________
Chuck Norris kopnął kiedyś konia w szyje. Tak powstały żyrafy. <lol>
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 5000d-2 nie włącza się logos2000 BB5 1 2011-10-06, 12:14
Brak nowych postów Nokia 6220c nie włącza się czacha777 BB5 1 2011-11-13, 14:22
Brak nowych postów Nokia X2, włącza się i za chwile wyłącza Karu HW 4 2012-02-15, 20:23
Brak nowych postów 6120c-1 nie włącza się (RESET) karamba26 BB5 1 2012-03-27, 13:49
Brak nowych postów LG L5 II - Nie włącza się, zatrzymuje... enchantment LG 3 2014-11-25, 10:47