PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 5110 - skacze zasięg


5110 - skacze zasięg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 5110 - skacze zasięg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-01-26, 00:47   5110 - skacze zasięg

Raz są 2 kreski, raz 4, raz 1, ale zasieg jest ;p co wygrzać ??:D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-01-26, 15:35   

Nic:P taki ten telefon już jest;P czego spodziewałbyś się od jednozakresowca:D

a tak to PA bo switcha nie ma:P (chyba:P)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-26, 16:37   

bercik12345 napisał/a:
a tak to PA bo switcha nie ma
jak nie ma jak jest. i to taki duuuuzy
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-01-26, 21:17   

no ale tam nie ma co przełączać tam jest tylko 1 zakres;] no ale ok wierze mądrzejszemu userowi:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-26, 21:21   

bercik12345, a patrz tu :arrow: http://forum.pasjagsm.pl/tematy13/12753.htm#87430

Był już taki temat :mrgreen:
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-27, 01:04   

bercik12345, przelacza TX/RX :] i o to chodzi a nie o pasma (przynajmniej tak mi sie wydaje, w 2-systemowych to tak ja by byly 2 diplexery w jednym... bo kazdy zakres i tak ma cala swoja linie)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-01-27, 12:04   

ok zwracam honor:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-01-27, 15:33   

dokładnie tak jak mówi Domi główne zadanie duplexera to przełączanie nadawania i odbioru, a potrzędne to przęłaczanie zakresów w nowszych fonach, za co nie tylko odpowiedzialny jest duplexer.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pływający zasięg Nokia 8910i Mar_Gaj12 DCT-4 2 2009-06-28, 10:11
Brak nowych postów Nokia 5110 - nie włącza się i nie łąd... SmileyQ DCT-3 4 2009-10-11, 18:52
Brak nowych postów Nokia 5310 zasięg marcino11 BB5 2 2010-01-13, 18:53
Brak nowych postów [K800i] Jest zasięg, ale tylko połącz... korpi Sony Ericsson 4 2010-05-05, 23:08
Brak nowych postów Zasięg w Łodzi Qrucjata Sieci Komórkowe 1 2016-03-07, 14:09