PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6210 całkowity brak zasięgu


6210 całkowity brak zasięgu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 6210 całkowity brak zasięgu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-04, 18:35   6210 całkowity brak zasięgu

kolega przyniosl mi 6210 w ktorej nie ma wogole zasiegu... tzn na recznym szuka, szuka, szuka i nic
w NM caly czas poakzuje SEAR i nic sie nie zmienia (pobor pradu jak przy szukaniu - 220)
wygrzalem troche diplexer i PA ale dalej nic :(

co myslicie? wymieniac diplexer?

[ Dodano: 2005-09-04, 18:37 ]
po dluzszym czasie SEAR zmienilo sie na NSPS :[
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


Optyk 
Nowicjusz


Telefon: 663148534
Operator: Plus
Dołączył: 22 Kwi 2005
Posty: 34
Skąd: zdw
Wysłany: 2005-09-04, 22:01   

no pewnie ze wymieniaj. pozatym samo sie nie naprawi wiec jak nic nie ruszysz to kumpel nie bedzie mial:)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-04, 22:17   

Optyk napisał/a:
pozatym samo sie nie naprawi wiec jak nic nie ruszysz to kumpel nie bedzie mial:)

komentarz zbedny :[

poczekam moze jeszcze jakies propozycje ktos bedzie mial co sprawdzic... no i musze diplexer zdobyc :]
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-09-04, 22:35   

nie za bardzo wiem o co chodzi, ale może w jakiś sposób ci to pomoże
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-04, 22:50   

wntl, dzieki :) ale wiem o tym

hmmm... teraz tak patrze i chybe te diplexery w 6210 i 3310 sa takie same... to juz mam dawce :D
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-09-05, 15:54   

Domi, próbuj wszystkiego co Ci przyjdzie do głowy, jeśli Ty nie umiesz sam to niewiele będzie osób umiało pomóc.
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-17, 01:13   

odswiezam :]
zauwazylem (juz dawno ale nie wiem czemu nie napisalem) ze jest tez problem z audio tzn przy probie zapisu znaku glosowego itp od razu wyskakuje blad! element ktory odpowiada rownoczesnie za zasieg i audio (czyli COBBA) wymienialem juz na chyba 3 rozne egzemplarze i dalej to samo...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-03-24, 23:34   

*****
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-10, 00:07, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 16:55
Brak nowych postów 6210@6250 błędy Nozycoreki [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2012-04-08, 21:08
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 18:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55