PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6210 nie działają klawisze *, 0, #, prawy soft, volume up


6210 nie działają klawisze *, 0, #, prawy soft, volume up

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 6210 nie działają klawisze *, 0, #, prawy soft, volume up
Zamknięty przez: Domi
2006-09-07, 23:15
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-11-15, 02:23   6210 nie działają klawisze *, 0, #, prawy soft, volume up

jak w temacie...
przejscie do R301 jest, dalej nie wiem bo idzie prosto do MADa
z tego co widze to jest to COL4 i idzie do D2 MADa
moze mi ktos pokazac w ktorym miejscu jest D2? albo wogole jak idzie ta numeracja padow
albo czy ktos mial juz taki przypadek?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-04, 20:55   

nie wiem jak to liczyc ale koles z ktorym pracuje wyliczal mi kiedys gdzie jest kula od klawisza "5" w 6100 i mu wyszlo ;d zapytam jak to leci i dam znac

[ Dodano: 2006-09-04, 21:56 ]
uuuupss nie zerknalem na date ;/;/ ale trupa odkopalem ;p sorry
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-07, 23:15   

tranceman, no zgadza sie :) telefon juz dawno zepsulem bo mi sie zachcialo proca klejonego sciagac... no i zszedl bez sciazek ale po postawieniu innego telefon nie wstal

p.s. temat zamykam
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 6210@6250 błędy Nozycoreki [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2012-04-08, 20:08
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39