PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6210 nie ładuje


6210 nie ładuje

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » 6210 nie ładuje
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-07, 19:04   6210 nie ładuje

Mam nokie 6210 ktora pokazuje ze niby laduje ale serio nic nieladuje. CO moze byc, dajcie jakies schamaty itd ;) mam hota i inen plytki od 6210 wiec cos zloze ;d
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
AdSense


mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-07, 19:18   

Masz według mnie trzy wyjścia:
1.Wymienić Ładowarkę
2.Iść do servisu
3.Przeflaszować fon wymieńić emperron MPC+PPM
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-03-07, 19:29   

xir, wymien bateriee i sprawdz - powinno byc ok

mrugaczek
1.Wymienić Ładowarkę
telefon pokazuje ze laduje to ladowarka jest OK
2.Iść do servisu - zes powiedzial co wiedzial ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
Ostatnio zmieniony przez tranceman 2006-03-07, 19:30, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-07, 19:30   

he po co mam isc do servisu jak mam all u siebei ;d przeflashowalem ja juz i zmienaielm baterie i nci neipomoglo
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-08, 07:55   

tranceman, xir, Przeczytajcie mój podpis a zrozumiecie dlaczego to napisałem
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
  Wysłany: 2006-03-09, 21:08   

mrugaczek, i to mi sie podoba !!! naprawde ;] a nie jakies gulczofresze co sie uwazaja za niewiadomo co !!

sorry za OT
pozdro
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [N95] Nie ładuje bateri maciekpajak Elektronika i inne 1 2010-12-21, 10:07
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 16:55
Brak nowych postów 6210@6250 błędy Nozycoreki [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2012-04-08, 21:08
Brak nowych postów Nokia E61i nie ładuje baterii koyot24 BB5 1 2013-03-01, 12:31
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46