PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > bateria w 5510


bateria w 5510

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » bateria w 5510
Zamknięty przez: MasterJapko
2006-06-29, 00:51
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
majgos 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sie 2004
Posty: 6
Skąd: Poland:)
Wysłany: 2006-06-14, 15:24   bateria w 5510

witam mam problem z bateria w 5510.Kupilem nowa(nawet 2 nowe) i zadna nie trzyma tyle ile powinna.Sluchac mp3 grac itp moge baaaardzo dlugo ale kiedy dzwonie to pada po 5-10 sek rozmowy.Testowalem juz rozne baterie i tez te 2 moje dawalem do inncyh fonow i tam dzialaja dobrze.Co moze byc tego przyczyna???
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-14, 16:22   

Nowak5615 zadawał takie pytanie z 3310 miał taki problem. Spójrz tam.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-14, 22:31   

majgos, wyglada na to ze masz do wymiany koncowke mocy ktora powoduje bardzo duzy pobor pradu (zwarcie) podczas rozmowy
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
majgos 
Nowicjusz


Dołączył: 31 Sie 2004
Posty: 6
Skąd: Poland:)
Wysłany: 2006-06-16, 21:15   

ok thx za odpowiedz.Tak myslalem ze chodzi o koncowke mocy ale wolalem sie upewnic.I mam jeszcze jedno pytanko:czy koncowki ktore sa na aukcjach z allegro(uniwerslane np TA
albo TA )beda pasowac do 5510???I ile mniej wiecej kosztuje taka wymiana w komisie bo nie wiem czy moj kumpel bedzie mial czas mi wymienic.
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-16, 21:18   

majgos, tak, te koncowki beda pasowac. ale radze kupic od razu 2 bo zdarza sie ze jedna na kilka nie dziala albo sie od razu psuje bo nie sa one najlepszej jakosci (niska cena = niska jakosc)
jak zaniesiesz swoja koncowke to za 10-20zl powinni zrobic...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-29, 00:51   

Lock.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6500s szybko rozładowująca się bateria. Hefajsto BB5 6 2010-09-01, 15:26
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 11:35
Brak nowych postów Bateria BP-6M -problem (zmiana objęto... Violet HW 0 2011-06-07, 15:30
Brak nowych postów nokia 5510 wyłącza się Nataniel DCT-3 3 2011-07-25, 17:55
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49