PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Brak dzwonków w N6210 mimo wymiany buzzera :/


Brak dzwonków w N6210 mimo wymiany buzzera :/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Brak dzwonków w N6210 mimo wymiany buzzera :/
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wójaszek
Nowicjusz


Telefon: SL45i,6210
Operator: Era
Dołączył: 20 Gru 2005
Posty: 3
Skąd: NIDZICA
Wysłany: 2005-12-20, 11:08   Brak dzwonków w N6210 mimo wymiany buzzera :/

Jak w temacie, w serwisie twierdza że to wina softu a wy co o tym myślicie
^
 
 
 
AdSense


TROPICAL 
Starszy Użytkownik
...oj niewie...



Telefon: DCT-3
Operator: Orange
Dołączył: 14 Wrz 2005
Posty: 239
Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2005-12-20, 12:24   

Bardzo możliowe że soft więc łap sie za kabel, ale możliwe tez ze przestawiłes w opcjach :) więc poszperaj troche. Jezeli nie to to juz w serwisówki główka ląduje, powinno pomóc :)
_________________
KONSTYTUCJA RP z 2 Kwietnia 1997 Art. 54, punkt 1:
"Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji"
gó.... prawda
^
 
 
 
alex-77 
Nowicjusz


Telefon: N70,6280
Operator: Orange
Wiek: 41
Dołączył: 12 Paź 2004
Posty: 16
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-09-20, 03:29   

Tropical ja mam ten sam problem brak dzwonków powiedz mi bo zabardzo nie kumam tematu :czy na tym rysuku pokazane jest gdzie mam pociągnąć druciki czy oco w tym chodzi ???
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-20, 09:36   

alex-77, te punkty powinny byc ze soba polaczone, sprawdz miernikiem i jesli gdzies nie bedzie przejscia to wtedy tam laczysz drucikiem
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
alex-77 
Nowicjusz


Telefon: N70,6280
Operator: Orange
Wiek: 41
Dołączył: 12 Paź 2004
Posty: 16
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-09-20, 11:05   

Domi napisał/a:
alex-77, te punkty powinny byc ze soba polaczone, sprawdz miernikiem i jesli gdzies nie bedzie przejscia to wtedy tam laczysz drucikiem


Witaj !!!
własnie zmierzyłem te punkty i wszystkie mają przejscia ,tylko nie rozumiem z tego rysunku oco chodzi na koniec z tą strzałką do mada gdzie tam ma być przejscie do której nóżki ?? acha a jak podłacze mikrozestaw to w słuchaweczce są dzwięki normalnie .
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-20, 17:55   

alex-77 napisał/a:
gdzie tam ma być przejscie do której nóżki ??
to juz nie ma znaczenia bo MAD i tak jest klejony, a nawet jakby nie byl to i tak nie zrobisz obejscia POD uklad
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
alex-77 
Nowicjusz


Telefon: N70,6280
Operator: Orange
Wiek: 41
Dołączył: 12 Paź 2004
Posty: 16
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-09-21, 13:20   

Dzięki Domi już sobie poradziłem ,nie było przejscia między + bateri a stykiem Buzzera podciągłem drucik i telefonik zagrał :lol:

Pozdrawiam

ALEX-77
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-22, 00:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 18:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55