PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Brak gier w 5510


Brak gier w 5510

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Brak gier w 5510
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
  Wysłany: 2006-03-27, 20:20   Brak gier w 5510

Cześć mam nokie 5510 i nie działają mi gry:/. Włańczam gre pokazuje sie le logo powitalne czy jak kto woli "ekran powitalny" daje nowa gra i telefon nie reaguje:/ i tak chodźby sie zawieślił gdy wcisne "C" to tak jakby sie odwiesza i moge "poruszać" sie po niej normalnie. Kto wie co z nią może być prosze o POMOC!!!
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-27, 20:53   

Wgraj oryginalny soft + virgin eeprom + resety i powinno wszystko smiga
^
 
 
     
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-03-27, 21:02   

softa wgrywałem resety też robiłem ale może Virgi eeprom pomoże jak myślisz?? bo on wchodzi do gier ale jak dam nowa gra to tak jakby sie wieszał.. tak jakbym grał ale nic nie działa....
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-03-27, 22:46   

kyso1989, zrób wszystko jak napisał riger, i napisz czy są efekty.
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-27, 23:22   

kyso1989, virgin eeprom to podstawa przy każdym wgrywaniu softa !! podłącz telefon pod mbus i programem DCT3Repair32byNeb zrób testy, to zobaczysz ze przy eeprom będzie failed.
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-28, 09:53   

wntl napisał/a:
to zobaczysz ze przy eeprom będzie failed

nie koniecznie... bo wtedy by byl CS
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-03-28, 11:47   

*****
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-10, 00:09, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-03-29, 20:28   

maniek600p co ma piernik do wiatraka??? niewiem czemu nieda sie go wrzucić rolisem pisze ze nie moze usunąć flesha "can not erase flash" co robić?? knok tez niechce puścić

[ Dodano: 2006-03-29, 20:32 ]
A no i tak pomyślałem ze w tej 5510 jest cos takiego jak sciaganie nowych poziomów w grach moze ktoś sciągał i sie rozłończył abo cos... bo on chodźby nie zapamietywał ustawiam wiekszy lewel w snack'u a on cały czas jest na 1.... ale niema tak zle przynajmniej w instrukcji zobacze jak wyglada dana gra:))

[ Dodano: 2006-03-29, 20:54 ]
maniek600p wgrałem softa i dalej nic:/ chyba sobie daruje!!!
^
 
     
Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-05-02, 14:38   

Witam ja mialem podobny problem w 5510 tylko że ja jak chcialem wejsc do gier to telefon sie zawieszal i nic sie niedalo zrobic robilem z nim wszystko softy resety i nic niepomagalo do tej pory niewiem co bylo tego przyczyna:-(((((((
_________________
Pozdro 600&900 4all
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-05-02, 18:48   

Po pierwsze to nalezy wgrac full flasha, jak to wyczail druidbartek te flashe z downloadu pasji nie maja PMM (nie mylic z PPM), a potem virgin eeprom i wszystko powinno hulac.
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-04, 20:35   

Moja pierwsza 5510 tak miała, nie wiem czy to pocieszy, ale wróciła z nowym softem z janek, i po 20s jak miałem ja w ręce oddałem znowu do naprawy. Zadzwoniłem do crc (centralny serwis) z gnojem. I Telefon wrócił... nowy z liścikiem ze to była awaria nie do usunięcia czy coś.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 18:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-29, 00:03