PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > brak zasiegu po wgraniu softa


brak zasiegu po wgraniu softa

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » brak zasiegu po wgraniu softa
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krzysiek
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 13
Wysłany: 2006-04-02, 21:49   brak zasiegu po wgraniu softa

nie ma zasiegu po wgraniu nowego softa test z netmonitor 01 95 - 98 0 0 9 i skacze !! co to moze byc
^
 
     
AdSense


sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-04-02, 22:26   

przelicz sumy i porob resety...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Monter 
Nowicjusz



Telefon: różne :)
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 35
Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 38
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-04-03, 05:43   

Jeśli nadal masz problem to napisz jaki to telefon, co za soft. Troche więcej info :)
_________________
"Słucham i zapominam, widzę i pamiętam, robię i rozumiem."
^
 
 
     
krzysiek
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 13
Wysłany: 2006-04-03, 18:45   

soft elektro255 nokia 3310 w recznym trybie znajduje siec ale nie zatwierdza
^
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-04-04, 10:07   

krzysiek, wgraj na nowo soft, eeprom, przepisz imei z naklejki, FAID,SP,SFR i porób resety w DCT3RPv3.2 i powinno dzialac jesli przed zmiana softu wszystko bylo OK
a do 3310 jest jeszcze fajniejszy sofcik niz elektro255 oczywiscie mdawidm:)
Pozdrawiam
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
krzysiek
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 13
Wysłany: 2006-04-04, 16:40   

wgrywałem softa robiłem to co piszesz ale nic!!!! chyba pa padło
^
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-04-04, 21:08   

krzysiek, a przed zmiana softu wszystko bylo ok ??
wgraj backupa i zobacz co sie bedzie dzialo
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
krzysiek
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 13
Wysłany: 2006-04-04, 21:32   

A JAK WGRAC BACKUPS??? I CZYM
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-04-04, 22:17   

krzysiek, a zrobiłeś? Wgrywasz tak samo jak każdy inny soft...
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
Monter 
Nowicjusz



Telefon: różne :)
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 35
Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 38
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-04-06, 11:52   

Wgraj oryginalnego softa, eeprom i dalej tak jak napisał superbeny666.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 18:07
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 21:19
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55