PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > czy da się naprawić? 3310 contact service


czy da się naprawić? 3310 contact service

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » czy da się naprawić? 3310 contact service
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krod 
Nowicjusz



Telefon: 3510i
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 32
Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: 2007-04-27, 07:17   czy da się naprawić? 3310 contact service

http://www.allegro.pl/ite...tac_serwis.html

czy da się to naprawić za pomocą nowego softu, czy też tylko hot airem?
^
 
 
     
AdSense


sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2007-04-27, 07:34   

Soft powinien na CSa pomóc ale to nie jest reguła. Zależy na co trafisz. Spróbuj dowiedzieć sie czegoś o tym telefonie bo ten opis dla mnie jest niejasny..
^
 
     
krod 
Nowicjusz



Telefon: 3510i
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 32
Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: 2007-04-27, 07:36   

racja...telefon może być po upadku czy coś w tym stylu, a hot airem nie mam zamiaru się bawić bo to nie ma sensu

[ Dodano: 2007-04-27, 15:03 ]
hmmm facet pisze tak:

witam nie znam przeszlosci telefonu mam kilka sztuk , ale to musi byc uszkodzenie elementu na plycie gdyz pisze wloz karte a po wlozeniu łapie zasieg na chwile a nastepnie wyswietla contac srewis , mam tez inna nokie gdzie jest obce niemieckie menu i simlok moze jest dobra trzeba moze tylko wgrac polskie menu i zdjac simolka


hmm jak mam flasher dejana to myślicie, że dałoby się ten niemiecki tel "naprawić" ?
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-27, 21:13   

krod, mam nadzieje ze nie bedziesz zakladal tematu dla kazdego telefonu na allegro ktory bedziesz sie zastanawial czy da sie naprawic flasherem...
Radze zaczac czytac forum, zdobyc troche wiedzy... a jak chcesz naprawiac telefony tylko przez soft to lepiej sobie daruj, odsetek telefonow na allegro ktore da sie tak naprawic jest znikomy (choc zdarzaja sie takie, mialem np 6610 z CS w ktorej wystarczylo simlocka zdjac boxem bo byl SIMLOCK_TEST failed :) )
p.s. jak ktos na allegro pisze ze wystarczy wgrac soft to tez zwykle tak nie jest ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-04-30, 21:07   

Domi napisał/a:
[b]
p.s. jak ktos na allegro pisze ze wystarczy wgrac soft to tez zwykle tak nie jest ;)

ehh skad ja to znam:))
kumpel mowil ze to soft bo on juz tak mial
w serwisie powiedzieli ze koszt naprawy to 40zl ale ja nie chce juz inwestowac itd itp:))
sory za ot
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: