PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > czy moge obudowe od 8850 zalozyc do 8890 ?


czy moge obudowe od 8850 zalozyc do 8890 ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » czy moge obudowe od 8850 zalozyc do 8890 ?
Zamknięty przez: MasterJapko
2006-06-29, 00:40
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2006-06-21, 14:19   czy moge obudowe od 8850 zalozyc do 8890 ?

Witam bo dlugiej przerwie :)

pytanie jak w temacie

pozdro Pasja
_________________
jak złoto
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-22, 16:41   

A tak w temacie 8850 to nie przypadkiem DCT-3? Mi się wydaje że tak większych różnic pomiędzy nimi nie widziałem.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-29, 00:40   

zask, tak.

seba123 napisał/a:
A tak w temacie 8850 to nie przypadkiem DCT-3? Mi się wydaje że tak większych różnic pomiędzy nimi nie widziałem.
nie rozumiem. A co to ma do rzeczy?

Lock.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: