PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Dziwna 3310


Dziwna 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Dziwna 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-14, 14:37   Dziwna 3310

Mam NK 3310 i jest z nią jeden problem: mimo zablokowanej klawiatury (jak telefon mam w kieszeni same się wciskają klawisze) telefon wybiera numer i dzwoni. A dziwne jest że jak leży na biurku to telefon twierdzi że klawiatura zablokowana. Niezależnie od softu, klawiature blokuje na 100%. Na innej 33 jest dobrze.

Troche dziwny ten problem i nie sądze żeby ktoś coś wymyślił no ale :)
^
 
  Skype
     
AdSense


kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-15, 16:50   

a zmieniałeś soft na inny? orginalny soft masz??
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-08-15, 21:00   

seba123 napisał/a:
Niezależnie od softu, klawiature blokuje na 100%


kamien1111, umiesz czytac ze zrozumieniem? Chyba logiczne jest ze najpierw sie wgrywa inny soft.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2006-08-16, 11:41   

Proponuje oryginalny soft, najnowsza wersja, potem wszystkie resety i jak dalej nie pomoze to wgraj eeprom. Ja mam sciagniety z serwera Pasji i jest bankowo OK. jezeli to nie pomoze to proponuje wymienic element odpowiedzialny za klawiature w 3310, o ile si enie myle to ten ktory zaznaczylem na fotce...

[ Dodano: 2006-08-16, 11:43 ]
Aha foto w zalaczniku...
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-18, 01:00   

jezior86, mylisz sie, N400 nie ma nic wspolnego z klawiatura (poza diodami podswietlajacymi)
seba123, faktycznie dziwny przypadek, wez przegrzej flasha, ram i cconta... przynajmnie ja bym od tego zaczal (po sofcie)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: