PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > dziwne zachowanie Nokii 3330


dziwne zachowanie Nokii 3330

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » dziwne zachowanie Nokii 3330
Zamknięty przez: EMEK
2008-01-09, 23:16
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-08, 22:55   dziwne zachowanie Nokii 3330

Witam!
Mam bardzo dzwine zachowanie Nokii 3330 , a mianowicie problem jest taki , że miałem niemieckiego softa, więc wgrałem polskiego oczywiście przeliczyłem sumy kontrolne na koniec, ale jest problem . Telefon się włącza na chwile loguje się do siecie, za chwile traci zasięg i wyłącza się . Dodam że sprawdzałęm na innych bateriach oraz wgrywałem innego softa. Przedtem jak był niemiecki było wszystko ok. W czym jest problem?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 06:36   

wgraj jeszcze raz nowego softa przelicz sumy kontrolne i zrób reset full factory i powinno być dobrze.
^
 
  Skype
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 14:37   

przecież napisałem że przeliczyłem sumy kontrolne,a co do full factory ... tto oczywiście zrobiłem . A dodam , że po tym jak się włącza drugi raz to już nie widzi karty sim.
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 15:20   

no to wygrzej uklady. CCONT itp.
^
 
  Skype
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 17:04   

ale 5 minut przed flashowaniem jak był niemiecki soft to było dobrze, więc myślicie że trzeba przegrzać?? a który to Ccont??
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 17:39   

wszystko jest możliwe wygrzac nic nie zaszkodzi..a jaki soft wgrywasz ?? oryginalny czy jakiś modyfikowany?? a CCONT to na plycie glownej jest tylko jeden i jeswzcze podpisany ladnie :razz: a jeszcze jedno jak wgrasz ten soft co byl (niemiecki) to co sie dzieje?? to samo czy wszystko jest ok??
^
 
  Skype
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 22:18   

wygrzałem i nadal jest to samo. Kurcze w czym pic?
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2008-01-09, 22:40   

wgraj PMMa i napraw imei ..
^
 
 
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-09, 23:04   

dokładnie tak zrobiłem i elegancko śmiga . dzięki.
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zdjecie simlocka na nokii 6303c molo1985555 Simlock 1 2012-02-02, 16:37
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 07:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 18:21
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-28, 23:03