PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > edycja softu do 3310 i wrzucenie javy


edycja softu do 3310 i wrzucenie javy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » edycja softu do 3310 i wrzucenie javy
Zamknięty przez: mdawidm
2006-03-15, 20:43
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
angelofdarknes 
Użytkownik
..::UCZEŃ::..



Telefon: 7610
Operator: Play
Wiek: 27
Dołączył: 14 Mar 2006
Posty: 106
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-03-15, 19:45   edycja softu do 3310 i wrzucenie javy

czy dałoby się skompresować pamięc w 3310 tak żeby wrzucić tam 1 aplikację o wielkości 81,3 kb (aplikacja w formacie na 6310i)
_________________
Noc. On i ona w łóżku. Nagle zapragnęli tego samego. Niestety toaleta była tylko jedna.
^
 
     
AdSense


mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-15, 20:00   

angelofdarknes, to jest niemożliwe telefon ma pamięć o pojęmności 2MB a sam Soft zajmuje blisko 1.9MB
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-15, 20:08   

da sie... w golym (nieedytowanym) sofcie od 3310 v 6.33 jest ok. 300 kB wolnego miejsca... to wlasnie tam wrzucamy te wszystkie wygaszacze, dodatkowe gry i wszystko inne... jak chcesz to moge Ci nawet napisac skrypt, ktory Ci te aplikacje tam umiesci...

problem w tym ze nic z tym nie zrobisz... bo po pierwsze 3310 nie ma javy i nie bedzie miala, a po drugie: nawet jakby miala, to z tego co rozumiem aplikacja jest na 6310i...

kurde, moze dooma3 jeszcze bys chcial wrzucic do 3310 i kolorowy wyswietlacz zrobiony programowo?

w ogole to po co ten temat??
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
angelofdarknes 
Użytkownik
..::UCZEŃ::..



Telefon: 7610
Operator: Play
Wiek: 27
Dołączył: 14 Mar 2006
Posty: 106
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-03-15, 20:13   

sander18 napisał/a:
w ogole to po co ten temat??


gdybym powiedział to całe forum by mnie wyśmiało

ale czy da sie jakoś przekonwertować jave na "noramalną" aplikacje w dct3 np na jakiś shit taki nokixa??

[ Dodano: 2006-03-15, 20:13 ]
sander18 napisał/a:
w ogole to po co ten temat??


gdybym powiedział to całe forum by mnie wyśmiało

ale czy da sie jakoś przekonwertować jave na "noramalną" aplikacje w dct3 np na jakiś shit taki nokixa??
_________________
Noc. On i ona w łóżku. Nagle zapragnęli tego samego. Niestety toaleta była tylko jedna.
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-15, 20:25   

angelofdarknes napisał/a:
ale czy da sie jakoś przekonwertować jave na "noramalną" aplikacje w dct3

da sie... mozesz sobie napisac wlasna, tak zeby byla jak najbardziej podobna do oryginalu... jesli do tego masz zrodla i znasz jave i C to powinna to byc bulka z maslem...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-15, 20:36   

angelofdarknes napisał/a:
ale czy da sie jakoś przekonwertować jave na "noramalną" aplikacje w dct3 np na jakiś shit taki nokixa??

oj kolego nie obrażaj Nokixa - na tym forum to świętość :/
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-15, 20:43   

Wszystko wytłumaczone.
Chcesz aplikacje to sobie napisz. A skoro uważasz że nokix to shit to sobie w notatniku napisz.
LOCK.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: