PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > eeprom +pmm do 6210 pilnie poszukuję !!


eeprom +pmm do 6210 pilnie poszukuję !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » eeprom +pmm do 6210 pilnie poszukuję !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
alex-77 
Nowicjusz


Telefon: N70,6280
Operator: Orange
Wiek: 40
Dołączył: 12 Paź 2004
Posty: 16
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-09-23, 23:32   eeprom +pmm do 6210 pilnie poszukuję !!

Witam !!!
jak w temacie pilnie poszukuję eeproma z pmm ponieważ w Rolisie virgin eeprom nie wchodzi a Knok mi nie chce działać pod XPz góry dziękuję

Pozdrawiam

ALEX-77

[ Dodano: 2006-09-25, 15:23 ]
no nie wierze nikt z was niema takiego eeproma ?? nikt mi nie pomoże ehh.. :|
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-09-29, 17:50   

Masz :twisted:
^
 
 
     
alex-77 
Nowicjusz


Telefon: N70,6280
Operator: Orange
Wiek: 40
Dołączył: 12 Paź 2004
Posty: 16
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-10-01, 13:35   

Chodzi o to że EEPROM-y do 6210 są dwa rodzaje: z PMM i bez PMM.
Ten z PMM ma rozmiar 384 kB i wgrywa się go od adresu 5A0000
natomiast ten bez PMM ma rozmiar 24 kB i wgrywa się go od adresu 5FA000.
Rolis przewiduje tylko ten 384 kB i w sumie lepiej bo czyści przy okazji PMM

Do "kowalkarola1" koles jakie 5 tematów oco ci chodzi nie potrafisz pomóc to sie nie wtrącaj nie szukam softu tylko samego eeproma

Do riger dzieki ale to jest własnie virgin eeprom 24 kB taki to mam ale nie o niego mi chodzi .
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-10-01, 22:58   

ja go gdzieś dawałem na forum kiedyś. W formacie pmm ale po konwersji by się nadał do rolisa.
^
 
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-10-01, 23:38   

sprobuj moze takiego, wstawilem po prostu przed eeprom 360KB czystego flasha wiec jak wgrasz go od 0x5A0000 to powinno ruszyc, no i pmm tez ci ładnie wyczysci
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: