PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > flasher do dct3


flasher do dct3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » flasher do dct3
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Piecia36 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6630
Operator: Orange
Dołączył: 20 Maj 2006
Posty: 41
Wysłany: 2006-08-22, 16:43   flasher do dct3

Witam

Mam pytanie - jaki polecacie flasher (program) do naprawy martwej 3210 mam rollis_dct3_flasher_479 ale on prosi o włączenie telefonu i nie moge przeflashować.
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-22, 16:56   

Każdy program chce żebyś nacisnął włącznik (nie włączył) podłączasz kabel dajesz mu flash i naciskasz włącznik, to wszystko. Wyboru to dużego nie ma bo jedynie Rolis, GeoFlasher i kNok (a i może nie uda ci się jej sflasować gdyż to może być wina HW).
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-08-22, 17:19   

uzyj rolisa 4.78. W wiekszosci wypadkow w Noki 3210 nie trzeba naciskac powera - flashowanie samo startuje.
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-22, 17:34   

Ja w większości przypadków mam tak że po podłączeniu flashera 32 sama się włącza, zna ktoś sposób na ominięcie tego?? (ja robie tak: daje w flasherze soft, naciskam ok i podłączam kabel, jest wygodniejszy sposób??)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Piecia36 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6630
Operator: Orange
Dołączył: 20 Maj 2006
Posty: 41
Wysłany: 2006-08-22, 21:14   

A jakim kabelkiem flashujecie (wiem ze glupie pytanie) ale wczesniej robiłem to na tornado
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-08-22, 22:44   

Flasherem Dejana na lpt. Jesli probowales tornadem i rollisem to oczywiscie nie da rady bo rollis jest wlasnie pod flashera Dejana.
http://forum.pasjagsm.pl/tematy12/10732.htm
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-08-24, 12:07   

z ta wlaczajacom to trzeba wyciagnac baterie i jeszcze raz wlozyc i juz mi zawsze tak dzialalo jak robilem 3210
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Flasher Dejan KamilGSM HW 5 2007-12-12, 18:38
Brak nowych postów Garść programów do DCT3 logos2000 [DCT3] Modyfikacje HW i SW 0 2009-09-20, 21:07
Brak nowych postów Kabel Mbus i Flasher Dejana szyman DCT-3 6 2010-12-31, 01:27
Brak nowych postów flasher dejana FRUNEK1 DCT-3 1 2011-11-18, 14:55
Brak nowych postów Flasher dejana program pod dos marekchyla1994 DCT-3 2 2012-04-10, 10:41