PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kto posiada nokie 5510 i umie flashować?


Kto posiada nokie 5510 i umie flashować?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Kto posiada nokie 5510 i umie flashować?
Zamknięty przez: mdawidm
2006-03-26, 12:24
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-12-29, 13:44   Kto posiada nokie 5510 i umie flashować?

Witam. Mam taką prośbę. Czy na forum jest ktoś kto poświęciłby mi 10 minut oraz posiada Nokię 5510 i ma kable do flashowania i umie flashować?
Jeśli jest ktoś taki to prosiłbym o odezwanie się do mnie na GG 7773445.

Pozdrawiam.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
AdSense


nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2005-12-29, 20:34   

o ssso chozzzi ? :) wal do mnie na gygy ewentualnie pomoge :P
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-12-30, 01:45   

heh... czyżby michał i dawid coś kombinowali :] heh... soft do 5510 :> ?
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-30, 02:04   

Tak przy okazji to ja mam dwie nokie 5510 :D, ale za chiny nie wiem co to jest to fleszowanie <rotfl>
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-12-30, 10:48   

bubek3, nie nie. To nie ma nic wspólnego :P
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
thomas__1
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5510
Operator: Plus
Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-01-08, 23:11   

Ja mam 2 nokie 5510, w tym jedna bez zasięgu i na niej można coś potestować, może coś się jej poprawi ;)
^
 
     
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-03-26, 12:09   

CZYTAJ TRUTORIALE albo skorzystaj z SZUKAJ...
JA fleshowałem a co jakieś konkretne pytania??? Potrzebuje skrypt do NokiX'a na usuwanie wszyskich esów...
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-26, 12:24   

kyso1989 napisał/a:
CZYTAJ TRUTORIALE albo skorzystaj z SZUKAJ...

<lol> Teraz to mnie rozbawiłeś...

kyso1989 napisał/a:
Potrzebuje skrypt do NokiX'a na usuwanie wszyskich esów...

Zapewne chodzi Ci o takie cos, jak jest w 3310. Niestety to nie jest skrypt tylko ta funkcja jest w standardzie w softach orginalnych w wersji powyżej 5.45 Wystarczy ją uaktywnić kablem mbus klikając na convert -> 3315 w jakimś programie.

Temat już nieaktualny więc zamykam.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Czy ma ktos moze Nokie x3 darekmazur Kosz 1 2010-04-25, 16:32
Brak nowych postów Nokia 5220 nie chce się flashować Pietras8978 BB5 0 2010-05-07, 21:08
Brak nowych postów nokia 5510 wyłącza się Nataniel DCT-3 3 2011-07-25, 17:55
Brak nowych postów Simlock nowe Nokie BB5 SL3 itp bez wy... pirat Bazar 0 2012-04-03, 21:00
Brak nowych postów [Sprzedam] Stare Nokie Reich Bazar 1 2014-03-10, 13:33