PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > N3310 ciagle resety i problemy z wlacz. ...


N3310 ciagle resety i problemy z wlacz. ...

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » N3310 ciagle resety i problemy z wlacz. ...
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-04-21, 18:39   N3310 ciagle resety i problemy z wlacz. ...

No i kolejny problem do rozwiazania :)
Kumpel dal mi n3310 ktora czesto sie sama w kolko resetuje lub wylacza. Albo sa problemy z wlaczeniem jej. Dopiero za ntym razem sie wlaczy i sie juz nie resetuje czy wyl.

Mam wrazenie ze resetuje sie wtedy jak wyszukuje siec, bo aby pojawi sie "milego dnia" i jeszce nie zdazy zlapac zasiegu a juz sie resetuje lub wyl...
nieraz udalo mi sie zlapac ja z full zasiegiem ale nie zdazylem nigdzie zadzwonic bo sie wyl.

wgralem od nowy soft + eeprom, resety itp. i nadal nic! I razcej to nie jest wina SW tylko HW

Jesli wygrzewac to ktore elementy ?!
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-04-22, 14:20   

-=TOMA=-, sprobuj wlaczac podlaczona do ladowarki... jesli bedzie chodzic a po odlaczeniu padnie (moze nie od razu ale po chwili) to do wymiany koncowka mocy
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-04-22, 18:57   

_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-04-24, 14:48   

Domi napisał/a:
-=TOMA=-, sprobuj wlaczac podlaczona do ladowarki... jesli bedzie chodzic a po odlaczeniu padnie (moze nie od razu ale po chwili) to do wymiany koncowka mocy


Nic nie dalo. Nawet z ladowarka i wlozona karta SIM wylacza sie tel jak tylko pojawi sie "Milego dnia' i nie zdazy jeszce zasiegu zlapac. Bez kart SIM sie nie wylacza zarowno bez ladowarki jak i z.

to co mam probowac usunac L511, czy to i tak w tym przypadku nic nieda?
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-04-24, 15:05   

-=TOMA=-, no to probuj - usun ta L511, jak to nic nie da to wylutuj PA i zobacz czy sie bedzie wylaczac
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-04-26, 13:52   

hehe to mam pytanie za 100 pktow :P czy da rade wylutowac PA stacja, bo HA nie posiadam jeszce :)
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-26, 18:21   

******
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:56, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-04-26, 19:14   

-=TOMA=-, wylutowales ten element zadzialalo?? mam podobny problem jak ty... czytalem gdzies ze pwoodem tez moze byc connt co o tym sadzicie??
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-04-26, 20:06   

jeszce nie wylutowalem, wylutuje jeszce dzis lub jutro bo jestem teraz b. zajety.

Jak wylutuje to dam znac czy pomoglo....

[ Dodano: 2006-04-27, 23:11 ]
Jimmyl , nic z tego !!! Usuniecie L511 nic nie dalo.
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów K810i - problemy po wgraniu dodatków xkamilx05 Sony Ericsson 5 2010-01-15, 19:59
Brak nowych postów SPV m3000 problemy kuba4485 Inni Producenci 0 2010-01-31, 21:42
Brak nowych postów N95- Poważne problemy przy odzyskaniu... b4ndzior BB5 4 2010-10-25, 11:26
Brak nowych postów Świeżo Kupiona Nokia i od razu proble... abduls BB5 4 2011-03-04, 21:22
Brak nowych postów Poważne problemy z nokią 6280 NokiaOwner25 BB5 2 2011-03-12, 13:39