PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > N3310 pod box'em wszystko ok.


N3310 pod box'em wszystko ok.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » N3310 pod box'em wszystko ok.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-07-31, 09:41   N3310 pod box'em wszystko ok.

Mam nokię 3310, która pod box'em odpala ale na baterii już nie. Próbowałem na różnych bateriach i na każdej to samo, nawet nie ładuje chociaż przejście jest... Telefon po flashowaniu robi to samo...

Pomoże ktoś z tym?
^
 
     
AdSense


pawlored
Starszy Użytkownik


Telefon: nokia6020
Operator: Plus
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 127
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-08-19, 15:27   

jamal666 sproboj wgrac innego softa. moze to pomoze. Pozdrawiam!!!
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-08-19, 16:31   

jamal666, raczej CCont lub (i) CHAPS do wygrzania etc.
^
 
     
KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 22
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-10-21, 19:49   

Ja mam to samo pod Mt-Boxem mi odpala a jak włoze baterię to nie, i na innych tez nie wiec sprubuje jutro wgrac innego softa, a jak nie da rady to przegrzeję to co xury kazał
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: