PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > N5510 - czysty ekran


N5510 - czysty ekran

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » N5510 - czysty ekran
Zamknięty przez: wntl
2006-03-18, 13:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mayo
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5510
Operator: Orange
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-03-18, 10:46   N5510 - czysty ekran

witam, chciałem wgrać nowego softa do mojej cegłówki. wybrałem, moim zdaniem najlepszego - 55DMv1SX_02 by Domi. samo flashowanie odbywa sie bez przeszkód. potem jednak wystepuje problem. kiedy włączam teleofn, to widać tylko czysty ekran. nic sie nie da zrobić, prócz wyłączenia i włączenia telefonu. o co może chodzić? bardzo bym prosił o pomoc:]
pozdrawiam.
^
 
     
AdSense


madman 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5510
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 20
Wysłany: 2006-03-18, 12:13   

Użyj programu DCT3 Repair by neb lub DCT3 Flashera by Rolis wersja 4.79 (lub nowsza) i zrób pełny reset (w pierwszym programie nazywa się toto "Full factory reset", w drugim SFR). Robi się to mBusem.
Też miałem ten problem i ktoś z tego forum mi pomógł (jeszcze nie miałem konta - czekałem na aktywację chyba z 2 dni).
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-03-18, 12:27   

Resety, albo eeprom
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
mayo
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5510
Operator: Orange
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-03-18, 12:28   

DZIAŁA! :)

serdeczne dzięki.
pozdrawiam
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-18, 13:31   

Jak działą no to LOCK :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-18, 20:24   

mayo, domyslam sie ze to Ty pisales do mnie na gg ;) No widzisz, mowilem ze resety :p
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów N70 nie włacza się, biały ekran Ache Nokia 4 2010-02-11, 18:34
Brak nowych postów [3650] Tylko świeci ekran na biało korpi Nokia 3 2010-05-06, 23:41
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów ekran podświetla się na czarno Maciej234 Nokia 6 2012-03-26, 22:10
Brak nowych postów ekran dotykowy jac01 Inni Producenci 2 2013-11-16, 20:07