PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie moge zliczyć sum kontolnych pomocy !


Nie moge zliczyć sum kontolnych pomocy !

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nie moge zliczyć sum kontolnych pomocy !
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sligu
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Heyah
Dołączył: 20 Cze 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-08-08, 12:16   Nie moge zliczyć sum kontolnych pomocy !

Witam

Mam Nokie 3310 i nie moge zliczyć sum kontrolnych i obojętnie w jakim programie bym tego nie robił gdy klikam na FAID telefon powinien się zresetowac i zliczyć mi sumy kontrolne a on sie wyłącza i nie włącza już się i w programie wyskakuje disconect. Bateria jest naładowana na full prubowałem też na innej baterii i nic robiłem to samo na innym kablu mBus i też nic. Prosze o pomoc czekam ...Dziękuje

[ Dodano: 2006-08-08, 15:43 ]
Udało mi się zliczyć sumy kontrolne i zresetowałem telefon lecz gdy wkładam karte zasięg jest przez 10 sekund i później znika prosze o pomoc co z tym zrobić imei jest taki jak pod baterią

[ Dodano: 2006-08-08, 15:43 ]
Udało mi się zliczyć sumy kontrolne i zresetowałem telefon lecz gdy wkładam karte zasięg jest przez 10 sekund i później znika prosze o pomoc co z tym zrobić imei jest taki jak pod baterią
^
 
     
AdSense


Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-08-08, 18:07   

sligu, moze przeczyść styki w telefonie,
Radzę liczyć sumki w "DCT3 Repair by Neb" i "kNok" :)
pozdro

[ Dodano: 2006-08-08, 19:09 ]
sligu napisał/a:

[ Dodano: 2006-08-08, 15:43 ]
Udało mi się zliczyć sumy kontrolne i zresetowałem telefon lecz gdy wkładam karte zasięg jest przez 10 sekund i później znika prosze o pomoc co z tym zrobić imei jest taki jak pod baterią


Co do tego :) to najlepiej wgraj jeszcze raz soft i eeprom
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-08-08, 21:41   

sligu, Write new IMEI -> Use oryginal IMEI i bedzie dzialac.
ewentualnie jak wgrywales EEPROM to zamaist use... to wpisujesz swoj IMEI i klikasz ok. po tym reset full factory i quick set faid. Wszystko w knok.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: