PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 kod zabezpieczający


Nokia 3310 kod zabezpieczający

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 kod zabezpieczający
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sniego 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-09-11, 20:35   Nokia 3310 kod zabezpieczający

Mam taki problem. kupilem Nokie 3310 od kumpla ktory kupil go od innego kumpla ;p. no i wyszlo tak ze zaden nie zna hasla zabezpieczającego do np wiadomosci sms czy blokady klawiatury... :( co moge zrobic zeby usunac stare haslo lub je ewentualnie zlamac. Nigdy nie bawilem sie w takie zeczy wiec jestem poczatkujacy w tej dziedzinie ;p Please help!!!

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2007-09-12, 21:22 ]
Pisz takie tematy, zeby było wiadomo o co w nich chodzi, poza tym ortografia.
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2007-09-12, 20:20, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
 
     
AdSense


Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-09-11, 22:11   

sniego, wpisywałeś "12345" ??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-09-11, 22:31   

sniego, a jaki soft jest w tym fonie?
poza tym generator masterkodu... jest na portalu
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
sniego 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-09-12, 16:34   

hmmm. soft no ale jak to sprawdzic jaki to soft ;p <lol>

[ Dodano: 2007-09-12, 18:25 ]
mastercode nie pomaga
^
 
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2007-09-12, 18:32   

sniego napisał/a:
hmmm. soft no ale jak to sprawdzic jaki to soft ;p <lol>

*#0000#
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-09-12, 20:23   

sniego, to zainwestuj 5zł i kup kabel mbus/fbus do tego modelu i zrobisz. programów jes pełno
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-09-13, 10:30   

masterkod powinien pomoc, ale musisz poczekac chwile, wylacz telefon i na innej karcie sprobuj powinno pomoc.
^
 
     
sniego 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 11 Wrz 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-09-13, 14:35   

master japko ;) n33mj

[ Dodano: 2007-09-13, 15:52 ]
A mastercode nadal nie dziala... ;( robilem tak jak napsiales...
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-09-13, 14:55   

to zostaje tylko zresetowac telefon kablem:) badz nowy soft ale mozna przywrocic oryginal kablem;)
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-09-13, 17:59   

zostaw telefon w spokoju na pare godzin (najlepiej na noc) i wtedy sprobuj mastercode.
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39