PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 nie ładuje baterii do końca


Nokia 3310 nie ładuje baterii do końca

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 nie ładuje baterii do końca
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sienia 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 8
Skąd: inąd
Wysłany: 2008-12-22, 22:50   Nokia 3310 nie ładuje baterii do końca

Witam
jak podłączam np. pod wyłączony tel to ładuje gdzieś 30min-2h
i przestaje. Gdy włączę tel to znowu ładuje aż znowu przestanie. Żeby naładować do pełna muszę odł./podł. ładowarkę i wł./wył. telefon. Lecz gdy tylko odłączę i podłączę ładowanie bez wł./wył. telefonu to nie ładuje.
Zmiana softu na 6 lat młodszy nic nie dała. Zastanawiam się nad kąpielą w spirytusie (telefonu) lub/i wygrzanie. Macie jakieś pomysły co może być i co zrobić?
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-23, 10:13   

sienia, Na początek sprawdź baterię bo soft 6 lat młodszy a bateria :?: jak to jest ciągle ta sama bateria to się nie dziw.
^
 
  Skype
     
sienia 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 8
Skąd: inąd
Wysłany: 2008-12-23, 18:25   

Na początku zanim doszedłem do tego że chodzi o ładowanie myślałem że to właśnie bateria, i zostały zakupione dwie nowe (w różnych odstępach czasu) bo trzymała niecałe 3 dni. Telefonu używa moja mama, więc zamieniłem się z nią na moją 3310 żeby sprawdzić co jest nie tak bo na mojej baterii też słabo trzymała a mi trzyma 6 dni max., no i odkryłem co odkryłem. Tak więc na pewno problem tkwi w płycie głównej, tak więc pytam ponownie czy macie jakieś pomysły, czy się zgłosić po kąpieli i wygrzaniu płyty?
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-12-23, 21:44   

ja na początek zobaczyłbym w net monitorze co pokazuje
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39