PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 po złapaniu zasięgu się resetuje


Nokia 3310 po złapaniu zasięgu się resetuje

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 po złapaniu zasięgu się resetuje
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-05-09, 10:21   Nokia 3310 po złapaniu zasięgu się resetuje

Dostałem wczoraj własnie taką 3310 zmieniłem soft i nic nie pomogło. Jak nie ma zasięgu to wszystko działa oprócz podstawowych funkcji dzwonieniai smsów. Od czego to może być??
^
 
  Skype
     
AdSense


Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-05-10, 09:13   

W knoku ustaw FAID. Kliknij Quick Faid. Było na forum wiele razy.
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-10, 09:20   

boss_53 napisał/a:
Dostałem wczoraj własnie taką 3310 zmieniłem soft


A był oryginalny czy też zmodowany?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-05-10, 20:11   

Dr.Vans, czy Ty myślisz że ja to pierwszy raz robiłem??


EMEK, był oryginalny tetraz wykąpałem i wygrzałem i po złapaniu ma go kilka sekun i go gubi więc o tym już poszukam na forum bo były topici.
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-05-11, 10:52   

boss_53 a na ręcznym wyszukiwaniu znajduje sieci ?. Wydaje mi się że to standardowe uszkodzenie PA lub duplexera.
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-05-11, 13:24   

Na ręcznym szukaniu znajduje. Wymieniłem PA i dalej to samo jednak to nie resetowanie było chwilowe. jak tylko łapie zasięg to resetuje się :/
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-05-11, 13:51   

boss_53, wymien COBBE, przeflashuj i policz sumy... nie mowie za na 100% ale moze pomoze ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39