PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3310 po zmianie softa nie ma zasiegu


nokia 3310 po zmianie softa nie ma zasiegu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » nokia 3310 po zmianie softa nie ma zasiegu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krzysiek
Nowicjusz


Telefon: nokia 3210
Operator: Orange
Dołączył: 15 Sty 2006
Posty: 13
  Wysłany: 2006-04-02, 19:19   nokia 3310 po zmianie softa nie ma zasiegu

m nokie 3310 która prze zmiana softa śmigała normalnie!!! wgrałem jednego softa, niebyło nic widac, 2 softa wgrałem i nie wyjąłem karty sim !! ale nie działał 3 wgrałem wszystko działa ale nie ma zasięgu!! sumy licze resety robie i nic emproma wgrałem i nadal nic!!! co robic ????
^
 
     
AdSense


hemicalyaction 
Nowicjusz
Pogromca Win2003!



Telefon: Nokia 6630
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 20 Mar 2006
Posty: 59
Skąd: Dzierzgoń
Wysłany: 2006-05-31, 20:33   

Nie emproma a eeproma. A wgrywałeś oryginalne softy czy też zmodowane?
_________________
Nok3210 => Nok 3410 => Nok 3310 => Nok 6100 => N-Gage => Nokia 6630

"Co masz zrobic dzis, zrob pojutrze. Bedziesz mial 2 dni wolnego..." (kodeks honorowy czlowieka szczesliwego)
^
 
 
     
Monter 
Nowicjusz



Telefon: różne :)
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 35
Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 38
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-31, 23:57   

Wgraj oryginalny soft + virgin eeprom. Po wgraniu zmień imei, przelicz sumy i reset wszystkiego. Musi działać !
_________________
"Słucham i zapominam, widzę i pamiętam, robię i rozumiem."
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-06-01, 11:24   

i rob wszystko w knoku - ja wczoraj wygralem walke z 3310 - strasznie oporna, nic jej nie pomagalo. Wgralem soft + eeprom w knoku, dalem resety i smiga (przynajmniej narazie :P)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-06-01, 13:16   

krzysiek napisał/a:
2 softa wgrałem i nie wyjąłem karty sim

ja karty nigdy nie wyciągam bo mi sie nie chce :p
a jak pisze jakąś gre czy coś tam sobie testuje to flashuje moją 55 >50x/dzien : ]
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-03, 18:29   

Rób kilkanaście razy resety bo np. moja 3310 jak i 8210 są tak odporne na faid że musze czasami z 10 razy dawać.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39