PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 problemy


Nokia 3310 problemy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 problemy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dzepet
Nowicjusz


Telefon: zabytki
Operator: Orange
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-11-30, 21:29   Nokia 3310 problemy

Witam! Mam pare większych problemow : mianowicie chodzi mi o to jak zmienić diode podświetlania klawiatury, ponieważ padła mi, i mam oprogramowanie po tuningu, i nie znam kodu blokady smsów i jak to odblokować? Z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam
^
 
     
AdSense


adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-11-30, 21:37   Re: Nokia 3310 problemy

Dzepet napisał/a:
mam oprogramowanie po tuningu, i nie znam kodu blokady smsów

W modyfikowanych softach ten kod to mastercode tej komy jeśli nic nie zmieniałeś to ten kod jest standardowy 12345
^
 
 
     
Dzepet
Nowicjusz


Telefon: zabytki
Operator: Orange
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-11-30, 21:41   

adammmos aż tak mało o telefonach niewiem jak myślisz, ten kod dobrze jest mi znany i niestety ktoś go zmienił, i jest wielka lipa.
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-01, 06:40   

Dzepet, mbus do ręki, zrób resety i po sprawie :wink:
A co do zmiany diody to wylutuj starą niedziałającą i przylutuj nową :wink:
^
 
  Skype
     
Dzepet
Nowicjusz


Telefon: zabytki
Operator: Orange
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-12-01, 23:37   

GSMservice, prosze Cie jaśniej ... mógł byś mi wytłumaczyć na PW dokładniej co i jak, z góry wielkie dzięki
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-12-02, 12:48   

Dzepet powinieneś mieć dwa kable lub trzy. Flasher Dejana i MBus i Fbus. Te dwa często występują razem. Flashujesz tym pierwszym tym drugim w programie np Nokia Tool robisz resety.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-02, 16:41   

Dokładnie tak jak pisze koleżanka :wink: a dokładnie opisane co i jak to masz tu http://artykuly.pasjagsm....i-dct-3-28.html :wink:
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39