PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > NOKIA 3310 -> włączenie zonk


NOKIA 3310 -> włączenie zonk

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » NOKIA 3310 -> włączenie zonk
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-02, 13:14   NOKIA 3310 -> włączenie zonk

Witam,

kilka dni temu wpadła mi N 3310 do rosołu ( zsuneła się z skanera jak eska przyszła ) i ją od razu wyłączyłem rozebrałem z wierzchu tzn obudowa bateria antena simka bez rozkrecania reszty. Jak wyschła dobrze to ją włączyłem i działała ale dziś w nocy padła bateria i się wyłączyła więc wrzuciłem ładowanie na noc rano próboje włączyć a tu lipa włóż karte sim ( bo nie wkladam ) i nic po chwili lub wcisnieciu przycisku dowolnego sie wylacza. To samo z simką - wpisz pin i zdycha :/ Zaś się włącza w taki sposób - wyjęcie baterii odczekanie 2 s włożenie baterii i wtedy się włacza sama :/ byla zgrubsza wyczyszczona ale pod radiatory nie lukałem :/ zdjęcia załącze za jakies 15 min :)

Edit:
Nie udało mi się zrobić ostrego zdjęcią - cieżko narazie jest tym sprzętem jaki mam pod ręką.
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-02, 14:45   

Dr.Vans, wymien wlacznik na poczatek bo chyba masz zwarcie na nim...

p.s. trzeba bylo od razu rozkrecic i do spirytusu
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-02, 15:09   

Od razu to poszła do spirytu ale skręcona :/ nie miałem wkrętaka :/ teraz mam i rozkręconą już mocze
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-08-02, 20:43   

hmm jak rosolek dobrze przyprawiony to mial troszku soli wiec przewodził prądzik, a wiec zwarka, a to peszek.... przydała by sie wanienka i kompanko. potem suszonko.

(ps z teraz jest vipus)

pzdr.
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-02, 22:15   

rosołek nie był bardzo słony tylko cholernie tłusty :/ ale w sumie nie wiem co gorsze.

[ Dodano: 2006-08-03, 10:46 ]
kolejny problem jest strasznie cicho w słuchawce co moze byc nie tak?? prawie nie slychac sygnalu jak sie dzwoni nawet
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-03, 12:09   

no to wymień głośniczek
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-03, 12:13   

Gdzie najszybciej dostanie i za ile??

[ Dodano: 2006-08-03, 13:24 ]
nieważne allegro -> 2 zety

[ Dodano: 2006-08-03, 13:31 ]
Brać obojętnie jaki czy czymś się sugerować?
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-08-03, 21:41   

bierz obojetnie jaki tylko jeszcze przy okazji sprawdz czy dziala mikrofon, wibra, sluchawka, bo jak co to za jedna paczka.
^
 
     
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-05, 20:51   

Eh własciwie to tylko słuchawka padła :/ zle mnie zrozumiałeś.....

[ Dodano: 2006-08-07, 11:43 ]
KToś ma jakieś pomysły do tych śrubek bo one się szybko wyrabiają:/

ktos próbował je naciąć tak żeby na śrubokręt płaski pasowały?? Bo nie wiem czy mi pozniej srubka w fonie nie zostanie :/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39