PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 wyrwane pola !!


Nokia 3310 wyrwane pola !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 wyrwane pola !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-19, 08:19   Nokia 3310 wyrwane pola !!

Witam mam problem z nokią 3310 a bowiem zostały wyrwane pola zaznaczyłem w czerwonym kółku wie ktoś co połączyć ?
^
 
     
AdSense


_Optyk_ 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 24 Maj 2007
Posty: 21
Wysłany: 2007-05-25, 18:37   

tam jest rezystos i kondensator. nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba polaczenie idzie : PWR switch->rezystor kondensator-> masa. nie chce Cie wprowadzic w blad wiec lepiej sprawdz na schemacie...
pozdro
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-05-28, 07:30   

_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39