PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 - zasięg.


Nokia 3310 - zasięg.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 - zasięg.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Neetka 
Nowicjusz


Telefon: Motka v3
Operator: Orange
Dołączyła: 03 Kwi 2007
Posty: 4
Skąd: Tychy
Wysłany: 2007-04-03, 20:02   Nokia 3310 - zasięg.

Witam
Mam pytanie co do nokii 3310
Telefon traci zasieg co kilka minut (a nawet czesciej), wprawdzie tylko na kilkanascie sekund ale jednak.
I do tego zegar zwalnia, np. ustawie godz 18 a po 2h patrze a na zegarku ledwo po 19 ;/.
Bateria byla kupowana moze z miesiac temu, oryginalna, zresta na starej z zasiegiem byl ten sam problem.
Wiec moje pytanie czy da sie to jakos samodzielnie (i w nieskomplikowany sposob!!) naprawic? A jak nie to ile by mniej wiecej kosztowala naprawa w serwisie (czy przypadkiem nie wiecej niz wart jest ten telefon po takim czasie :( ?).
Z gory dzieki za odpowiedz :) .
^
 
     
AdSense


Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-03, 20:15   

Neetka, tego co widze to trzeba by było wgraćnowy soft i tyle. Najlepiej daj telefon do serwisu i zapłać biadakom te 20zł :D , chyba ze sama umiesz to zrobic i masz sprzęt.

pozdrawiam
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-04-04, 06:52   

Neetka, i pewnie dzwonki też są przymulone.
mysle ze kwarc i moze PA
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-04-04, 07:16   

nastepnym razem przed zalozeniem tematu proponuje zajzec tutaj. wbrew pozorom juz wiele razy bylo na forum o takim problemie. do wymiany kwarc, byc moze tez PA (jak mowi logos2000)
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Neetka 
Nowicjusz


Telefon: Motka v3
Operator: Orange
Dołączyła: 03 Kwi 2007
Posty: 4
Skąd: Tychy
Wysłany: 2007-04-04, 20:41   

Dzieki wielkie wszystkim :) , i sorry za niepotrzebny temat...
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Zasięg w Łodzi Qrucjata Sieci Komórkowe 1 2016-03-07, 14:09