PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 - zawiesza sie > wylacza


Nokia 3310 - zawiesza sie > wylacza

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 - zawiesza sie > wylacza
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pawciob80 
Nowicjusz


Telefon: 6165161321
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 4
  Wysłany: 2007-01-20, 19:03   Nokia 3310 - zawiesza sie > wylacza

Witam!
Posiadam nokie 3310. Gdy wlaczam telefon nie ma zasiegu, pobawie sie chwile nim zawiesza sie, resetuje sie lub sie calekiem wylacza zaby go ponownie wlaczyc musze wyjac baterie. Co mu dolega?? Bardzo prosze o pomoc? Za odp z gory dzieki.
Pozdrawiam pawciob80
^
 
     
AdSense


bobek_wb 
Starszy Użytkownik



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 232
Wysłany: 2007-01-20, 19:05   

Jeśli chodzi o zasięg to pewnie końcówka mocy.
A jeśli o zawieszanie to na początek spróbuj wgrać nowy soft.
^
 
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-20, 22:17   

Cytat:
Jeśli chodzi o zasięg to pewnie końcówka mocy.
nie koniecznie, moze byc: koncowka, diplexer, hagar, ccont, cobba, mad i in. zaleznie od objawow...
a na pocztek kompanie w wanience + grzanie z fluxem wszystkiego poza procem (szczegolnie flash, ram, ccont)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pawciob80 
Nowicjusz


Telefon: 6165161321
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-01-21, 00:37   

Czyli pierwsze go flashowac??
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-21, 00:42   

pawciob80, ja bym najpierw wykapal i wygrzal, pozniej ewentualnie flashowal
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39