PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3310 zmiana softu.


Nokia 3310 zmiana softu.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3310 zmiana softu.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Indianer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Play
Dołączył: 09 Kwi 2013
Posty: 1
  Wysłany: 2013-04-09, 15:27   Nokia 3310 zmiana softu.

Na początek chciałbym się przywitać ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum.

Jako iż swojego HTC TP rozjechałem busem to potrzebowałem jakiegoś taniego telefonu z dość dobrą baterią...wybór padł na 3310.
Mój telefon posiada zmodyfikowany soft V09.30 NHM5

Niby wszystko fajnie jednak telefon nie jest idealnie stabilny...ma potrzebne funkcje min.negatyw i blokowanie skrzynki odbiorczej ale chodzi dość wolno i zdarzają się zwiechy.

Chciałbym zmienić soft.
Wiem jakie kable mam kupić(chyba)
http://allegro.pl/nokia-d...3160766278.html

Do tego mbus, może być taki?
http://www.multi-com.pl/i...categories.html

Jedyny mój problem to soft...wersja softu.
Jaki polecacie?
Zależy mi jedynie na funkcji blokady skrzynki odbiorczej...reszta to szybkość i stabilność.
Dotychczas udało mi się pobrać jedynie:
Maciejka 7.47
Mdawidm v2.15

Najlepiej byłoby chyba zrobić sobie własny soft i wgrać blokadę skrzynki odbiorczej...niestety nie wiem jak to zrobić.
Może ktoś wie i opisałby mi to?

Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki.

Można pisać też do mnie na gg jeśli ktoś woli 43928086
Ostatnio zmieniony przez Indianer 2013-04-09, 19:13, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-04-11, 18:50   

mdawim robił dobre softy, więc możesz śmiało wgrywać. Jeśli chcesz samemu coś przerobić, to nokix i do dzieła - proste, a opisów jest mnóstwo na forum.
^
 
  Skype
     
LubiaK 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Operator: Heyah
Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 4
Wysłany: 2014-02-20, 21:37   

Sorki za odkopa ale ma ktoś może flasher dejana i ten kabel mbus na sprzedanie? ewemtualnie wysłałbym komuś swoją płytę i wgrałby mi ktoś do niej softa modowanego.
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2014-02-20, 21:47   

Równie dobrze może to być jakiś BOX który na pewno każdy komis GSM ma. Nie napisałeś skąd jesteś, może ktoś z twojego miasta będzie posiadać takowy.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
LubiaK 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Operator: Heyah
Dołączył: 25 Sie 2013
Posty: 4
Wysłany: 2014-02-20, 21:59   

jestem z mazowieckiego okolie ostrowi maz ale wątpię żeby jakiś komis miał tego typu sprzęt do tak wiekowego telefonu więc piszę tu
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2014-02-21, 16:38   

W każdym serwisie będą mieli sprzęt do wgrania softu do dct-3
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39