PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3330 chyba coś z włacznikiem !!


Nokia 3330 chyba coś z włacznikiem !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3330 chyba coś z włacznikiem !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-09, 20:38   Nokia 3330 chyba coś z włacznikiem !!

Witam mam taki problem z nokia 3330 jak chce właczyć telefon to musze trzymac włacznik ok 6 sekund żeby telefon się włączył jak tel sie włączy to działa poprawnie jezeli chce wyłaczyć to odrazu sie wyłancza tylko problem z włączeniem pomóżcie !!
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-03-09, 21:37   

marcino11, ja też tak miałem, to chyba normalne jest.
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-03-10, 08:51   

U mnie jest to samo. Więc chyba normalne.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-29, 00:03
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39