PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3330 ciagle ładuje pomocy !!


Nokia 3330 ciagle ładuje pomocy !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3330 ciagle ładuje pomocy !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 11:05   Nokia 3330 ciagle ładuje pomocy !!

Witam mam nokie 3330 która ciagle ładuje bateria sprawna soft zmieniałem co może być pomocy ?
^
 
     
AdSense


sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-04-05, 11:17   

mi sie wydaje, ze pewnie bateria. jak mozesz to sprawdz ja na innym fonie. ewentualnie moze to byc tez jakies uszkodzenie plyty. chociaz ostatnio mialem taki problem na 3210 i okazalo sie, ze winna byla ladowarka...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 12:37   

marcino11, ja w 3310 po sofcie "jakimś dziwnym" miałem problem że telefon się ładował ale kreski od baterii nic nie pokazywały. Zmieniłem soft na org. i hula aż miło :D ,ale może byćtak jak pisze sander18,
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 15:09   

baterie sprawdzałem na innym tel sprawna ! łądowarka też sprawna wydaje sie mi że to uszkodzenie płyty ma ktoś jakiś schemat co połaczyc żeby działało ?
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 16:59   

marcino11, wykąp plytke wygrzeej ją i sprawdź ten schemat

[ Dodano: 2007-04-05, 18:02 ]
a jak nie to poszukaj w www.google.pl lub poprostu u nas na forum w dziale Forum > Download > Hardware....
http://hw.pasjagsm.pl/nokia/3310/
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-07, 18:42   

Ładowanie zrobiłem a połaczyłem R22 z czymś tam już nie pamiętam ale teraz telefon niema zasięgi :/

[ Dodano: 2007-04-10, 13:29 ]
Kolejny problem z moja nokia próbowałem wgrać virgin eprom i telefon wogóle nie reaguje po wgraniu virgin tzn imei jest już wpisane locki ściągnete itp pomocy
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-28, 23:03
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39