PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3410 angielskie menu


nokia 3410 angielskie menu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » nokia 3410 angielskie menu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-02-24, 10:49   nokia 3410 angielskie menu

witam, mam nokię 3410 która ma angielskie, niemieckie itp. menu oprócz polskiego,a takie właśnie chcę mięć. Co mam zrobić?? myślę że chyba wgrać nowego softa, lecz nie mam kabli i kompletnie nie wiem co mam robić, niech ktoś napiszwe co mam zrobić, a jak mam wgrać softa, to niech ktoś wrzuci linki z alle z kablami potrzebnymi do tej operacji :mrgreen: i linki opisem jak to się robi

WIELKIE dzięki wzystkim którzy mi pomogą
^
 
 
     
AdSense


lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-02-24, 10:59   

Polecam to:
http://www.allegro.pl/ite...v_gw_axnet.html
Lub bardziej prymitywne
http://www.allegro.pl/ite..._promocja_.html
^
 
  Skype
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-02-24, 11:06   

Za pomocą kabli które podał lukaczmarek, (flasher dejana)
Opis wgrania softu masz tutaj: http://softgsm.pl/readarticle.php?article_id=33
Programy do tego też tam są.

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-02-24, 11:51 ]
Po co reklamujesz inne portale, skor u nas jest poradnik?

http://artykuly.pasjagsm....i-dct-3-28.html
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-02-24, 11:53, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-02-24, 11:53   

wielkie dzięki za rady, już zamawiam ten kabelek(prymitywny :oops: bo na ten za 379 zeta mnie trochę nie stać, a poza tym jestem początkujący)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39