PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3410


nokia 3410

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » nokia 3410
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mimor555 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3200
Operator: Plus
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 9
Skąd: :) wioseczka mała
Wysłany: 2008-10-27, 17:47   nokia 3410

siema. mam nokie 3310 contact service... softa wgrywam...nic. resteuje telefon...nic. pracuje na boxie tornado bez hwk:) niewiem juz dosłownie nie wiem co robić:) wykonczyła mi sie pomysłowość... dodaje że jestem nowy iii mało jeszcze umiem:) ale uczę się:)

[ Dodano: 2008-10-27, 17:51 ]
a i nie moge wgrać imei nowego :(

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-10-27, 17:57 ]
Popraw temat, powinien zawierac krotki opis problemu
_________________
jeśli proszę... to pomóż mi jeśli ty będziesz prosił ja pomogę Ci
^
  Skype
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-10-27, 17:56   

1. Jaki telefon w koncu naprawiasz?
2. Jaki sof mu wrzucasz
3. Jakie pliki ustawiasz przy flashowaniu
4. Zmiana imei jest nielegalna na terenie RP.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-10-27, 19:25   

UFS-em to raczej tego nie zrobisz, lepiej jakbyś miał do dyspozycji flasher dejana i kabel mbus, masz taki na stanie??
^
 
 
     
mimor555 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3200
Operator: Plus
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 9
Skąd: :) wioseczka mała
Wysłany: 2008-10-28, 15:56   :)

nokia 3410 :) pliki włąsnie się dowiedziałe że złe... podrzuccie mi dobre pliczki.. imei nie zmnieniam tylko się jakoś skasował i chce wpisac to c było...
_________________
jeśli proszę... to pomóż mi jeśli ty będziesz prosił ja pomogę Ci
^
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-10-28, 16:25   

popraw ten temat.

soft jest na www.handy-flashpage.tk

[ Dodano: 2008-10-28, 16:30 ]
Instalka pod tornado

FUBU - full flash backup

Polski jest w paczce "n"
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
mimor555 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3200
Operator: Plus
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 9
Skąd: :) wioseczka mała
  Wysłany: 2008-10-30, 00:18   no nie działa

kasuje całego softa... potem wgrywam empom z virginem następnie softa... mcu + ppm i contact service... pewien koleś mi mówił że ten sam plik biorę do mcu i ppm. ale to chyba jest baka.. może coś w HW albo już nie wiem....
_________________
jeśli proszę... to pomóż mi jeśli ty będziesz prosił ja pomogę Ci
^
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-10-30, 01:12   

mimor555, popraw temat

Pisz po kolei co robisz, ze screenami najlepiej
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
mimor555 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3200
Operator: Plus
Dołączył: 27 Paź 2008
Posty: 9
Skąd: :) wioseczka mała
Wysłany: 2008-10-30, 20:00   

tzn. ma wolnego neta i długo zajmie mi wklejanie fotek... proszę o dobrego softa. tylko naprawde dobrego i żebym mógł go ściągnąć mcu+ppm moga być tylko te dwa pliki. niech ktos je tu zamieści

Do emek
Gdybym wiedział jak zmnienic temat to bym to zrobił:)

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-10-31, 00:18 ]
Masz obok kazdego swojego postu
_________________
jeśli proszę... to pomóż mi jeśli ty będziesz prosił ja pomogę Ci
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39